Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

17.2.- like a candle in the wind........

Danas je bio rosein sprovod, i nebiste vjerovali, ali Elthon John se pojavio i otpjevao onu svoju pjesmu ''CANDLE IN THE WIND'' , Roseina teta je neprestano plakala, a psić Butch je mlitavo i tužno ležao pod njenim nogama. Svi su bili u crnom od glave do pete i sve je bilo crno taj dan, oblaci, odjeća, pogledi, izrazi lica, prostorije..gotovo sve. Pansy se pojavila na sprovodu. Imala je na sebi neku svoju retardiranu zelenu kariranu pulsiranu suknjicu, i špinat-zeleni đemper. Svi smo je pogledali kao da je pala s Marsa(vjerojatno i je) , ona je samo rekla,- ''pa svatko mora jednom riknut!'' Dumbledore ju je uputio u spavaonicu i skinuo slitheryinima 60 bodova, pa su je kasnije pratili mrki pogledi nekih sliterina. Za ručkom sam razgovarala s Mayom o Chadu, ona je rekla da furaju, ali nije ulazila u detalje.poslje ručka sam išla s Mary u knjižnicu, trebale smo knjige o preobrazbi. Na jednom uglu smo čule skvičave ženske glasove. Osmah sam ih prepoznala pile su to Jane, Rita i Marjorie. Tri rawenclawke s moje godine. Smatrale su mene, Mayu, Mary, Amy, Mary E. itd. Popularnima, i u svakom trenutku su nam se željele prikrpat. One su najveće tračerice i sponzoruše na školi, imaju kodeks: ''lova&slava'' , totalne su krave, i svi ih mrze. Mary je krenulka, a ja sam je zaustavila. Htjela sam čuti o čemu one pričaju. Razgovor je tekao ovako:

Rita-isuse bože, ona mrtva Rose, jel znate da si ona nije čupala obrve?!?!?
Jane- isuse bože!!! Zezaš me!?
Rita-ne! Kunem ti se preko svoje kose, laka za nokte i one nove prada suknje da ne lažem!!!
Marjorie-kak je ta cura bila jadna! E, a jel znate vi kak je umrla???
Jane-ja brijem da ju je struja stresla il tak neš sam čula.
Marjorie- kaj je onda zgledala ko pečeno pile???
Rita- joj daj zaveži marjorie! Imaš fora ko francuska mora!
Jane- francuska ima more! I ovo nebi bilo šokirajuće, da ti Rita nisi živjela u francuskoj tri godine!!!
Rita- ok, pametnjakovićko!!! Poštedi nas tih štreberskih spikica!
Marjorie- meni je ta cura išla tak na živce!!!
Rita- nikad s njom i nisam spikala, neg trebala bi se ja ošišat..
Jane- ma pusti sad to, jel moš ti zamislit da cedric NAS NIJE pozvao na svoj tulum , onaj u subotu!!! Kak se to moglo desit???
Rita- valjda je zaboravio, tko je uopće bio zadužen za pozivnice???
Marjorie- mislim da je bila Lenna.
Rita- onda je sigurno cedric zaboravio, jer nas ona nebi zaboravila, imam jak osjećaj da joj se sviđamo, znaš ono, da smo joj cool!
Jane-joj zamisli da upadnemo u njihovo društvo!!! To bi bilo tak super!!!!

Fuj! Gadile su mi se. Mary i ja smo se pogledale, jedan pogled je bio dovoljan, da svatimo koliko ih obje mrzimo! Napokon smo krenule. Kad smo prošle kraj njih, one su nas glasno pozdravile, a taman je naišlo još par hot dečkiju s šeste godine, kad je izletilo ono ''bok'' prema nama, Mary i ja smo oholo pogledale Ritu, pa Marjorie, pa Jane , a onda vrlo vidljivo zakolutale očima. Kad smo se odmakle Mary mi je rekla:
-jel moš zamislit koje su to krave!?-
-iskreno, nemogu-
-kak im nije bed pljuvat po mrtvima?-
-kaj ja znam, totalno su ohole kuje!-
-e, a s cedricovim tulumom, jel ih cedric zaboravio, ili ti?-
-ma, meni su sluuuučajno ispale njihove pozivnice u koš za smeće, sluuučajno;)-
-e bravo!!!-

Onda smo učile u knjižnici sat i pol. Dalje nije bilo ništa specijalno zanimljivo, osim da su Maya i Chad sada Maya&Chad, baš kao Mary&Harry i baš kao Lenna&Draco...

Kiss, forever yours Lenna V.



Post je objavljen 13.03.2006. u 15:04 sati.