Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1gnjemci2

Marketing

uh njam njam

Lazanje
Sastojci

Tjestenina za lazanje

vrhnje za kuhanje

500 gr piletine

300gr sira gaude

sol

papar

vegeta

brašno






Uputstva



Nasjeckaj piletinu na sitne kockice i dobre je prodinstaj sa soli, paprom, vegetom, dodaj 4 žlice brašna u to, i kad sve dobro promješaš dodaj 1 dl vrhnja za kuhanje u to ulij oko pola lita tople vode i pusti nek prokuha.

Pleh za pecenje lazanja stavi smjesu koja se dobila dinstanjem piletine, toliko (ali samo tekuci dio) da pokrije cijelo dno
stavi na to tjesteninu, lijepo redati, jedno do drugog,
onda stavi smjese s piletinom na to naribaj sir
i tako dok ne potrošiš svu smjesu i svu tjesteninu.

Peci dok ne porumeni na 220C
Pred kraj pecenja naribaj sira po površini, preporucam dimsi.





Post je objavljen 13.03.2006. u 12:37 sati.