Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarlene

Marketing

Last Goodbye

Vrijeme je da vam ispričam kako priča završava.
Severus Snape je postao učitelj u Hogwartsu, i unatoč svom ogromnom talentu, ostat će upamćen kao ubojica najvećeg čarobnjaka svih vremena, Albusa Dumbledorea.
Nakon Albusove smrti, profesorica McGonagall, Peeves, Hagrid i ostala kompanijeu dvorcu, su se propili i pretvorili Hogwarts u ilegalno skladište alkoholnih pića.
Celly se nakon školovanja vratila u svoj rodni kraj i izgubila kontakt sa Sarlene.
Kaspijan i Klementina su se vjenčali i žive na Havajima. On radi kao prodavač cipela pod imenom Al Bundy, a ona je ime promijenila u Peg i većinu dana sjedi i samo gleda teve. Oboje su se odrekli magije.
Sinišu su jednog dana pronašli u školskom veceu mrtvog, predoziranog. Pao je na najniže grane i počeo uzimati šećer, obični bijeli šećer.
Šemso je gladao propadanje svog oca i okrenuo se učenju, te je postao najveći mačji matematičar u svijetu.
A što se Sarlene tiče, ona se također odrekla magije, udala za nekog Smitha iz Rajske Doline i sada živi u nekoj drugoj priči.

Možda se nekim ovakav kraj neće svidjeti, ali ja sam izgubila inspiraciju za daljnjim pisanjem ovog bloga. Okrenut ću se drugim stvarima, (npr. Skidanje kila, ne želim završiti kao debeli Siniša, pokoj mu duši) i pisanju svojih knjiga. Za Sarlene Singlemirror-Smith možda jednom čujete, i sjetite se da je to bila ona mala čudna klinka iz Hogwartsa.

Ovaj blog i sve što je ikad bilo napisano na njemu neću brisati, i svaku riječ posvećujem odanim HP fanovima.
Također ako neka od slavnih osoba naiđe na ovaj blog i pročita, ispričavam se svima ako sam na bilo koji način povrijedila njihove osjećaje. Kao i osjećaje Lorda Byrona koji se zbilja naljutio bio na mene.
Ovaj blog vas je nadam se nasmijao i ljepšao vam dan, barem jednom, mene nije jer ja se nikad ne mogu smijati na svoje šale, to je poput zida u glavi, barijera koju je nemoguče prijeći.
Htjela sam reći da nikad nisam mogla ni sanjati da ću ja moći nasmijati ljude, da ću znati napisati šalu bez da je pokupim od nekog. Tako da ovaj blog je otkrio mi šarolikost mog talenta za pisanje i dao mi samopouzdanje za neke druge stvari. Možda i one moje švrljotine ipak nešto vijede.

Svima koji su htjeli da ih uvrstim u priču, žao mi je, ali mojoj inspiraciji je došao kraj. Svi koji još uvijek odano pišete HPFF i dalje nastavite imate moju punu podršku.

I za kraj Ana Lara, ne Lara, Ana koja se predstavlja kao Lara, mislim Ana, ti si jedan od prvih čitatelja ovog bloga, i osjećam se počašćeno da sam utjecala na život tvoje mačke. Učinila si dobru stvar uzevši tu mačku k sebi. Vidite što vam je Internet. Svi stalno pričaju o nekim manijacima s druge strane žice, a zaboravljamo da on i nekad ima dobru stranu. Zbližava ljude i stvarar prijateljstva na potpuno neočekivanim mjestima. Zbog tog ti hvala čika netu što postojiš.

Ovo ne mora biti kraj našeg druženja. Planiram otvoriti novi HP blog koji bi se u potpunosti okrenuo sedmoj knjizi, znate, ono vijesti vezane za sedmu knjigu itd.

Do novog susreta poosa svima!

Josie ili Sanja
Image Hosted by ImageShack.us
Najbolji mačak matematičar Šemso

Image Hosted by ImageShack.us
Čak se i Sarlene udala

I ja ću otkriti svoje pravo lice, otkrijte tko se krije iza ove svjetske zavjere hhhahhahahhahahahahaha
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sve vas volim...



Post je objavljen 13.03.2006. u 08:05 sati.