Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrazica86

Marketing

četvrtak i neugodan susret !

evo, u čet. se meni i mojim frendicama dogodila neka scena...

st patrick's day 2006


u čet. smo išle na M.z. i tamo smo pile. malo smo bile bučne, pa nas je jedan gospodin zamolio da otiđemo malo dalje, šta smo i napravile.
i tako smo se zezale...
zajebancija!!! tu večer sam ostavila osobnu doma, ali imala sam neki filing da če nas zaustaviti panduri,ali ipak sam mislila "ma to je samo predosiječaj, neče garantn ".
noć je prolazila, i prolazila i odjednom se iza mene stvori jedan tip. Ubijen ko guzica, počeo je spikati s nama. nas 7 cura i on jedan...zvuči smiješno, ali u jednom trenutku nakon šta se frajer uštekao, i nešto pričao a nitko ga nije slušao, odjednom izvadi mali PRAVi gun. ja sam mislila da se zajebava, ali frajer je rekao da ga je nabavio jer je imao ssranja s nekom ekipom, pa tek toliko da ih uplaši. jebote, u tom trenutku smo se sledile.ja mu nisam vijerovala, mislila sam da je to igračka ili slično, ali kada sam bolje vidjela,,,,a u p.m. !!! samo smo se pokupile ća.
Frajer je počeo ići za nama a mi samo brzim korakom nestale. nakon niti 10 min. dopale tre tipa...
"CURE MOLIM OSOBNE " tri malda pandura u civila, uperila su svijetiljke u nas i pregledavali osobne ili vozačke. ja i mare niti smo imale osobne niti vozačke...mi smo samo mudro šutile, i nadale se da će otići ća a da ne skuže da nama nisu uzeli osob,na pregled.
rekli smo im za tipa koji je isfurao pištolje, ali nisu nam vijerovali. i samo se pokupili ća...u jednom trenutku nina je viknula "kakvi ste vi to panduri ! " i vratili se. obijasnili smo im točno šta je bilo, a u tom trenu je baš dolazio taj tip prema nama. oni su krenuli prema njemu, i nemamo pojma šta je kasnije bilo.
mi smo se samo pokupile će, i išle u Qpolu i tamo smo bili jedno 30min. i išle u Uljanik. i to je to...
prošao još jedan četvrtak...
velika pusa svima !!!!!

Post je objavljen 12.03.2006. u 22:08 sati.