Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

TREBA I TO PROŽIVIT

Joj! Danas me cijeli dan boli glava! Sinoć sam bila vani! Moram priznat da mi nije bilo lijepo! Naime brukala sam se pred kafićem u koji uvijek dolazim! Izrigala sam se pred Derbyom! Fuj, gadim se sama sebi.
Što je najtragičnije, brukala sam se pred "njim". Sad je definitvno- nema više vodke za mene! Sutra imamo dva slobodna sata i ići ćemo na kavu u Derby. Sam se nadam da "on" neće bit tamo jer ću propast u zemlju, a moram ić u Derby, neću valjd ostat u školi. Da se vratimo na događaje prošle noći. Dragana sorry što sam ti malo zgnječila ruku, ak te šta tješi, ja imam ogromnu masnicu na nozi!Sexa, ženo nadam se da si ti uspjela doć kući! E kad smo kod tog moj dragi čale došao autom po mene, jedva ja ušla u auto al sve se nadam neće on skužit moje alkoholizirano stanje, stvarno sam se trudila izgledat normalo. Al kad sam došla kući sav moj trud je pao u vodu (il bolje reć u WC školjku). Naime ponovo se izrigala, i tako me jutros tata pita, dok mame nije bilo: "sine jes ti šta sinoć pila?" Al dobro je, neće ništ reć mami. Sutra pišem test iz glazbenog, nemam jebenog pojma! Glava me još boli, a ovo buljenje u monitor iz udaljenosti, cirka oko, 20cm mi stvarno ne pomaže...pa ode
Nadam se da ću preživit sutradašnju kajlu koja me čeka...al sad sam sjetila što jedna moja dobra prijateljica Zorana uvijek govori: "TREBA I TO PROŽIVIT!"
PEACE

Image hosting by TinyPic

Post je objavljen 12.03.2006. u 19:26 sati.