Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lastavicakujo

Marketing

Ozbiljna veza!!!

Kada je vrijeme za ozbiljnu vezu? Naravno da na to pitanje nema konkretnog odgovora. To jednostavno osjetite, tj. dogodi se ili ne, ali postoje stvari koje to mogu pribiližiti i to najčesće muškarci rade pa žene dobiju neku čudnu vibru da muškarci žele ozbiljniju vezu, a mi(muškarci) najčešće(uvijek) nemamo pojma šta smo mi to napravili da su bolje polovice to zaključile, ali u daljnjem dijelu teksta ću navasti neke pogreške kojih se morate čuvati.

Jedna velika pogreška je kada za vrijeme sexa vičete ili jednostavno kažete “volim te”. Mistake No.1. Žene to drukčije protumače od nas, mi to kažemo u trenutku svršavanja i nema nikakve veze s ozbiljnim govorenjem te dvije riječi, nama je to kao kad kažemo konobaru može još jednu rudnu, pa prema tome(sljedeći dio teksta se odnosi na žene) “volim te” za vrijeme sexa nema veze s osjećajim, ponavljam NEMA VEZE S OSJEĆAJIMA.

Druga greška je četkica za zube kod djevojke. Opet se razilaze mišljenja izmeđe muškaraca i žene. Žene gledaju na to da je očito vrijeme da se skrasi ili smiri svoj mladenački život i to baš sa mnom. Jao, pa ne mogu vjerovati, pa to je super i ja njega volim i tako dalje. Što se tiče kako muški rod gleda na to, samo hoću oprati zube prije prespavljivanja kod nje i točka. Opet nema veze s osjećajima, ponavljam NEMA.

Treća greška je odlazak kod djevojke nakon što se bili s prijateljima na pivama. Njezino razmišljanje; jao pa njemu nisu dovoljni samo njegovi prijatelji nego taj dan želi vidjeti i mene, pa to je super, sigurno nešto osjeća prema meni, iako će doći sam smrdljiv po pivi i cigaretama i polu pijan, opet me želi vidjeti. Njegovo razmišljnje; jebote baš sam si fino popio s dečkima i bilo je super još ako mi večeras popuši, jer sam previše popio da bi ševio, ova večer ne može bolje završiti tj. svršiti. Htio bih napomenuti samo to da ni ova situacija nema veze s osjećajima, ponavljam nema.

Ima još puno stvari koje se mogu krivo protumačiti, al da o svima ovdje pišem nema vremena i prostora koliko bi trebalo za ovu temu.
U ovoj priči su se pronašli mnogi muškarci, ja znam bar trojicu koja su se pronašla u ovom postu, a svi vi ostali koji se niste pronašli u ovom tekstu, to vam je mala kartica da se nikada i ne nađete.
P.S. Pozdrav curi iz Pontija od trojice sa šanka.


Post je objavljen 12.03.2006. u 18:49 sati.