Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punky007

Marketing

BBBLLLAAANNNKKKAAA !!!!!!!!!!

Sjajnu formu okrunila svjetskim srebrom - Blanka Vlašić

Iako je u kvalifikacijama najavila kandidaturu za najsjajnije odličje, Blanka Vlašić na Svjetskom dvoranskom prvenstvu morala se zadovoljiti srebrom. Za dlaku bolja bila je Ruskinja Slesarenko.


MOSKVA - Ponadali smo se zlatu, no i ovako je sjajno - Blanka Vlašić u nedjelju je stigla do još jedne medalje na svjetskim dvoranskim prvenstvima. Hrvatska visašica za srebro je preskočila 2.00 metra, a planove joj je pokvarila Ruskinja Jelena Slesarenko, koja je, nošena podrškom domaćih navijača, uspjela ostvariti svoj najbolji rezultat sezone i preskočiti 2.02 metra. Bronca je s preskočenih 1.98 metara pripala Španjolki Ruth Beitiji.

Vlašić, koja je prije mjesec dana preskočila 2.05, svoje je prve tri visine svladala iz prvog pokušaja. Za visinu od dva metra trebala su joj dva pokušaja, a u tom trenutku u džepu je imala zlato. No, Slesarenko je uspjela preskočiti 2.02 iz prve, dok Blanki to nije uspjelo, pa je riskirala podizanjem letvice na 2.04. Na žalost, nijedan od dva preostala pokušaja nije bio uspješan.

Ovo je drugo odličje za Blanku Vlašić na dvoranskim svjetskim prvenstvima - prije dvije godine u Budimpešti je bila brončana, dok je Slesarenko obranila svoj naslov iz Budimpešte.



Post je objavljen 12.03.2006. u 18:12 sati.