Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Pandur u Rojcu?

E, da. I do toga je došlo. Čuo sam od Bruna Velikog da če jedan pandur ić samo za rojc. Znači po hodnicima, parkiralištu i okolo. Samo se nadam da sam krivo čuo jer... a bit će tapija! Nemo'š radit sranja kad ti je pandur pedesetak metara od tebe. Neče se više niko ni pošteno napit... A dobro.

Upravo sam se vratio sa priprema za natjecanje. Ma trebali ste vidjet te pripreme: došli u 14:00, slušali muziku, kopali po ladicama, zajebavali se... čak smo i našli litru kruškovca u frizu, pa smo si uzeli gut. Tek smo u 16:00 počeli vježbat. A nema veze. Nač čemo se opet u utorak poslje škole. I opet če bit isto...

Jučer je bilo jebeno! Sjedimo mi, komentiramo šta čemo sa pandurom kad dolete neke dvije pijane ribe. A dobro. Mi dođemo do njih, jedna se ruši, a druga... tako-tako. Još normalna. Onda je ta normalna se počela trest. Odveli smo je riga par puta pa joj je bilo bolje. I sa prvom isto. U međuvremenu, Nina i Petra su se igrale lovice po Rojcu! A nisu bile na ničemu. Valjda... Vidio sam svašta, ali da Nina trči... sada mogu mirno umrijet.

E, da. Ako ste opazili mog frenda ''Spidy-a'' (ovaj pauk dole) mogli bi ga nahranit svako tolko. Imaš u kutu dolje-desno mali pravokutnik na kojem piše ''more''. Klikni na njega i onda če ti se pojavit muha. Klikni na muhu i onda če je on pojest, nakon nekog vremena.

Ajde, people, ja sad moram... ma ne moram ništa. Idem gledat TV. Ajde pozdraf!

P.S. Tanja-Sanja, molim te nemoj me zvat ''Petko''!!!


;oP

Post je objavljen 12.03.2006. u 17:49 sati.