Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

ŠKOLA SKIJANJA "RAMA"

Već drugu godinu škola skijanja Rama privodi uspješno sezonu kraju. Škola skijanja se uglavnom izvodila za vrijeme praznika i vikenda na Blidinju i nešto kratko radnim danima na Makljenu. Svim mlađim polaznicima koji su uspješno prošli osnovnu školu skijanja, pružena je mogućnost da se nastave baviti ovim sportom u SKIJAŠKOM KLUBU "BLIDINJE-ČVRSNICA". Trenutno u ovo mladom i jako abicioznom klubu, od njih sedamnest članova natjecateljskog tima mlađih uzrasta, već ima šest mladih skijaša iz RAME. Kroz ovaj klub oni se ravnopravno natječu po državnim kupovima i državnom prvenstvu BiH, gdje postižu vrolo dobre rezultate.
Tako je i u našoj općini zastupljen ovaj jako atraktivan, strastven i izuzetno zdrava sport. No voditelji škole skijanja prof. Čuljak i apsolvent kineziologije Ante Andričić ipak prenose da je moglo biti i bolje.
Pritom misle na bolje (uopće) razumijevanje lokalne vlasti, na razumijevanje skijaškog centra na Makljenu, na nezainteresiranost i bezvoljnost (ili neznanje) roditelja.

Ovaj vikend naši natjecatelji su trebali ići na utrku na Jahorinu, ali zbog novo napadanog snijega utrka je ipak odgođena za sljedeći vikend.

Post je objavljen 12.03.2006. u 16:53 sati.