Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edenbeasted

Marketing

The exorcism of Eden Beast

Ne nadajte se, ˘eDeNBeAST˘ drži do svoje riječi, stoga tekst koji slijedi nije moja umotvorina, ali je također djelo svojevrsnog genija, intelektualca i filozofa...... Radi se o remek djelu patera Ivana Vinkova, ''Opsjednutost i egzorcizam'', izdanog godine 2004., u biblioteci ''Krunica i život'', od veoma kvalitetnog izdavačkog društva koje izdaje samo vrhunce svjetske literature poput Coelha, Nabokova i Celinea, pod nazivom ''Pokret krunice za obraćenje i mir'' koje možete kontaktirati pismom ili osobnim posjetom na adresi Brodograditeljska 2, 10020 Zagreb – Siget.
Ovdje je dio koji sam prepisala iz ove prekrasne knjige, upotpunjen sa nekoliko mojih skromnih komentara, a koji je najbolji, živi dokaz da smo ja i svi koji izlaze u Močvaru na Zlostavljanje (osim prokletih hipija koji nose obične starke a čak ne niti crne gumene ili one s vatrom paklenskom) ispunjeni i opsjednuti Velikim Vođom i Gospodarom, ne Adijem (kako ja od milja zovem mog, vašeg i našeg Fuhrera), već drugim Velikim Vođom, Gospodarom i Prijateljem, Sotonom.....




Istraživanja u Južnoj Nevadi(1) pokazala su kod adolescenata slijedeće običaje i ponašanja:
- fizička urezivanja sotonističkih simbola u njihova tijela(2),
- opširno recitiranje sotonističke literature(3),
- bizarna odjeća i boja kose(4),
- bijela boja kože na mršavim curama i adolescentima(5),
- izjave o strahu prema onima koje su se držali sotonistima(6).
U grupama se ističe muška dominacija(7), a sadrži 9 do 15 članova. Interna struktura ne ukazuje previše na tradicionalnu sotonističku hijerarhiju. Vođa ne uključuje ženske članove, kao što se to čini u odraslim sotonističkim obredima (s muškim i ženskim svećenicima). Vođa je visoko ''karizmatičan'' muški(8) član koji se služi silom; on bira stil i fokus grupe(9). Može biti student, atletičar, uzor mladima(10). Oblači se kao i svi adolescenti(11). Nazivaju ga raznim ''code'' imenima: Luce, Lucifer, L., Leader (vođa), i sl.(12)
Ostali u grupi po redu izdavanja zapovijedi su: tzv. Cutter (Rezač)(13), ili Blade (Oštrica), Reaper (Žetelac)(14), Grim (Okrutnik)(15), Ripper (Derač), Steel (Čelik)(16), i Slayer (Rob)(17). Drugi iza vođe(18) ima veliku moć i služi se nasiljem. Nanosi drugima bol, najveći je sadist cijele grupe što se tiče rezanja, spaljivanja, tetoviranja i seksualnog zlostavljanja(19). Nosi svakodnevnu, široku, jednoličnu odjeću(20). Majice su crne ili bijele, a bitno je da sakriju osakaćenost i smrtne crteže(21). Nosi velike čizme(22) (koje se upotrebljavaju za borbu) ili visoke tenisice, koje imaju duboke uske pukotine u jednom djelu potplata da bi sakrili oštrice. Simboli koje on uključuje su: prsten moći – simbol smrti, kojeg se često zove i Prsten Grima Reapera (tj. prsten okrutnog žeteoca)(23); oružje – oštrica(24) ili pištolj kojeg uvijek nosi sa sobom; mnoga duboka urezanja i tetovirani naopaki križevi(25) ili kukasti križevi (u slučaju neo-nacista) (26). Izviđači grupe, zvani Scout (izviđač), Tonto(27) ili Recon, izabiru mjesto rituala, drže nadzor za vrijeme vršenja obreda, određuju mjesto nadzora i vode članove na ta mjesta(28). Njihovu participaciju određuje vođa(29) ili Cutter (Rezač)(30).
Ženski članovi tzv. nositelji oltara, zovu se Flame (Plamen)(31), Flicker (Iskra)(32), Candle (Svijeća)(33) ili Bute (Butan – tj. plin)(34). Imaju od 13 do 16 godina, aktivno su anoreksične(35), imaju nisko mišljenje o sebi i svojoj budućnosti i razvijenu namjeru samoubojstva(36). Ovise o vođi ili rezaču, jer im oni daju emocijonalnu hranu(37). Imaju bijelu boju kože, koju ističu bijelim puderima te nose široku odjeću (koja je crna, a boja očiju i usana crvena ili crna) da pokriju svoje anoreksično stanje(38). Boja kose je crna, smeđa ili platinasta(39).



Napomene i opaske:

(1) Otuda pokoja sitna razlika.
(2)
Image hosting by TinyPic
(3) Npr. ''Number Of The Beast'', sotonska himna Iron Maidena.
(4) Ružičasti izrast.
(5) Neke stvari su dovoljno jasne i općepoznate, te ih odista nema potrebe komentirati – nevjernike upućujem na http://www.cmar-net.org/galerija.php gdje će naći dovoljno dokaza kojima mogu potkrijepiti ovu tvrdnju, ja ne želim izdvajati niti jednu sliku da nebi ispalo da nekoga od svojih podanika favoriziram ili pak umanjujem njegovu vrijednost, ulogu, postignuća i ljepotu.
(6) Komentar sa bloga http://interred.blog.hr: ''Mene je tebe strah, zla sotonistice. (Uplašena :( 28.02.2006. 18:51)''.
(7) Ne nužno, mi darkerice u Močvari smo često domine, a vidi i (1).
(8) Vidi (1) i (7).
(9) Zna se tko je uzor, tko vodi, prednjači i uvodi nove modne trendove među dark metalkama.
(10) Vidi (9).
(11) U Močvari.
(12) ˘eDeNBeAST˘.
(13) Sinonim, u nas Interred (Crveno Iznutra – a ne kako je možda netko došao u strašnu zabludu i povezao ''inter'' iz njezina nadimka/imena sa nogometnim klubom u Zaprešiću – to je odista silna i grozna pogreška, jer naša Interred zaista nema nikakve veze sa Zaprešićem); jer kada se nekoga razreže (Cutter – Rezač), on je krvav, dakle crven iznutra (Interred – Crveno Iznutra).
(14) i (15) Sa opisa bloza http://interred.blog.hr: ''I Am The Grimm Reaper...''; također i Grim Reaper koji sluša Nirvanu, Metallicu, KoRn, Iron Maiden, Black Sabbath, Children of Bodom, Carcass, Burzum, Darkthrone, Bathory, malo slusa Dying fetus, Pantera i Pink Floyd, dakle, izlazi u Močvaru, a čiji je blog http://rockdome.blog.hr/
(16) Zar i vi, hevijaneri?!
(17) Buffy.
(18) Interred.
(19) Vidi (18).
(20) i (21) ''...ipak mi je draža crna Fruit Of The Loom majica na kapuljaču... (interred 09.02.2006. 00:53)''
(22) Marte od 8 (slovima: osam) rupa.
(23) Vidi (14) i (15),dio koji se odnosi na Interred (Crveno Iznutra).
(24) Iz posta Interred (Crveno Iznutra) pod linkom http://interred.blog.hr/arhiva-2006-02.html#1620642595: ''...uzela sam svoj mač spremljen u čarapi (bio je to maleni mač)...''.
(25) Interredina (Crveno Iznutra) tetovaža:
Image hosting by TinyPic
(26) Naravno, moja tetovaža, neću vam reči gdje, prijatelji znaju, hihihi:
Image hosting by TinyPic
(27) Ili TonTon, upućeni će znati.
(28) Ribnjak, Jelenovac, Tuškanac, itd.
(29) Vidi (12).
(30) Vidi (13).
(31) Umjetničko ime Ane Š.
(32) Umjetničko ime Ane B.
(33) Umjetničko ime Ivane B.
(34) Umjetničko ime Ane K.
(35) Razlog zašto naša Interred (Crveno Iznutra) nije među ženskim članovima.
(36) Vidi (5).
(37) I ne samo emocionalnu.
(38) Dakle, mi gothicarke nismo debele, kako vi neuki neobrazovani ljudi tvrdite, već samo nosimo nekoliko desetaka slojeva široke odjeće da prikrijemo svoje ANOREKSIČNO stanje! Hah, kako vas je Pater pobio! Također vidi i (5).
(39) Sa ružičastim izrastom.



A sada, isključivo i samo na http://edenbeast.blog.hr/ EKSKLUZIVNE snimke Sotonističkog rituala prizivanja Sotone od strane nekoliko najaktivnijih i najvjernijih Sotonista iz Močvare!... Markantni muževni glas koji čujete u pozadini nije Interred (Crveno Iznutra) već vrlo istaknut mladi Sotonist i vjerni pohađatelj baš svakog Zlostavljanja, D.K aka Grave (Grobar).








I još samo nešto, vrlo bitno! Zasigurno ste svi upoznati sa Zabavnom igrom RTL televizije koja se svodi na to da date svoj glas za film koji želite gledati u nedjelju u večernjem terminu i, ako vam se posreći i budete tisućuti pozivatelj, osvojite 5000 kn na svojoj potrošačkoj kartici. Kako također znate, ovaj tjedan nudi se izbor između dva filma: povijesne drame ''Anna And The King'' i ''Brokedown Palace'', drame s naglaskom na feminizam i žensko oslobođenje i osamostaljenje od muške tiranije i strahovlade, a u kojoj glumi prelijepa Claire Danes, darkerica. E sad, želim da svi posjetitelji ovog bloga koji ste istovremeno i zakleti Domoljubi i prijatelji svoje Nacije i Naroda O-ba-vez-nO nazovete na broj 060 521 125 i date svoj glas drugom filmu, dakle ''Brokedown Palace'' sa preslatkom Claire Danes, buntovnicom, jer u filmu pod nazivom ''Anna And The King'' glavnu ulogu uz Jodie Foster igra (gadi mi se i napisati) masno žuto smeće Chow Yun-Fat, a da i ne govorim o ostalim ''glumcima'' tj. odvratnim nositeljima ptičje gripe i kravljeg ludila, Syed Alwi, Randall Duk Kimu, Kay Siu Lim, itd... Znači, još ću jednom ponoviti, broj koji morate zvati jest 060 521 125 – tako uostalom nećete samo pomoći meni, dakle svojoj Domovini i Građanima, već i sami sebi, jer tko nazove, ja mu jamčim, svojim imenom i čašću, da ću ga osobno blagosloviti i tako mu osigurati sigurnost i blagostanje, sreću, veselje i pjesmu koji će ga pratiti kroz cijeli život. A one koji ne nazovu, proklet ću na sljedećem Satanskom ritualu kakav ste imali priliku vidjeti u video zapisu iznad.
Molim sve koji su glasali ili nisu glasali, da ostave komentar na ovome blogu, tako da znam koga trebam blagosloviti a na koga baciti crnomagijske kletve. Zahvaljujem.



- 22:14 - POHVALI EDEN (36) - PODRZI EDENIN SPISATELJSKI TALENT TAKO DA ISPRINTAŠ OVO I DIJELIŠ SVIMA U MOČVARI KOJE ZNAŠ - #
• PA TI ZAISTA JESI SOTONISTICA! POSLIJE OVOG FILMICA NITI JEDAN HORROR MI NECE BITI DOVOLJNO STRASAN.. (FAN 02.03.2006. 00:10)
• nemoj me prokleti eden, molim te, ja cu glasati za taj drugi film, samo me nemojte prokleti ti, o opaka sotonistice, i tvoji prijatelji opaki sotonisti. (mayesti 02.03.2006. 00:14)
• ovime ismijavaš ozbiljne štovatelje đavla,njihovu vjeru i gospodara,sprdaš se njihovim vjerskim obredima i svim uvjerenjima njihovim.pljuješ na sve paganske i sotonske crkve,obrede i običaje,njihove sljedbenike koji stoljecima prakticiraju tajne crne magije kroz ozbiljne,pomno razrađene drevne rituale za koje ti nikad ni čuti nećeš.jesi ti svjesna toga?!?!? da ti bar neko hakira u blog i zablokira ga permanentno.KATOLIČKA DROLJO. (DEVIL 02.03.2006. 11:03)
• haha. krunica i zivot. genijalno. nadam se da ce filmic ucitati. veza je sugava (fermion 02.03.2006. 11:03)
• ovime ismijavaš ozbiljne štovatelje đavla,njihovu vjeru i gospodara,sprdaš se njihovim vjerskim obredima i svim uvjerenjima njihovim.pljuješ na sve paganske i sotonske crkve,obrede i običaje,njihove sljedbenike koji stoljecima prakticiraju tajne crne magije kroz ozbiljne,pomno razrađene drevne okultne rituale za koje ti nikad ni čuti nećeš.jesi ti svjesna toga?!?!? da ti bar neko hakira u blog i zablokira ga permanentno.katolička droljo. (DEVIL 02.03.2006. 11:05)
• Cini mi se kao odlicna knjiga, pisac govori zivu istinu. Sutra idem u knjiznicu pa cu to posuditi. Hvala! (Katolik 02.03.2006. 13:32)
• pozzzzzzzz!!!!! zakon bljogić...ja sam jedna metalka i imam dosta togao sotonizmu.uh kaj volim svoju knjigicu o svemu tome..ajd...navrati do mog bljoga ak ti se da.. (tallulah 02.03.2006. 15:59)
• Filmic mi se nece ucitati.Al su zato slike odvratne,pogotovo ove tetovaze sa prištevima okolo (25) i (26) (girl_without_future 02.03.2006. 20:49)
• Molim vas lijepo jos jednom da uz svoje komentare ovog briljantnog literarnog uratka napisete i dali ste glasali na broj 060 521 125 za film naziva ''Brokedown Palace'', ili ste prljave srbendare. Hvala. (˘eDeNBeAST˘ 02.03.2006. 21:15)
• A ti djevojko bez buducnosti, ah kako si dobar nadimak izabrala, jer kada te stigne moja kletva sto nisi na broj 060 521 125 glasala za film naziva ''Brokedown Palace'', upravo to ces i biti. Sto se tice pristica, nije Crveno Iznutra kriva sto je u pubertetu! (˘eDeNBeAST˘ 02.03.2006. 21:17)
• Ahahahhaah ružičasti izrast lol. Najaktivnijih i najvjernijih sotonista iz Močvare....a da mi je vidjet di su ti........? A jeste vi isto glupi kaj ovo shvačate ozbiljno, pa kaj ne vidite da se ženska jebeno dobro sprdači sa cjelom tom scenom? nemoj se ti ništ brinut edenbeast. Ja ću glasat za film! Ihaaaaaaaa. Disko ? (NOKTURNAL MORTUM CURKA 02.03.2006. 21:29)
• Well, well, mogu samo reći: Bravo EdenBEAST! Vrlo si intelektualno nastrojena u zadnje vrijeme, što me fascinira, tvoje zavidno znanje me boli, tvoja poetičnost me dira, tvoja besprijekorna ingenioznost i nadarenost čak i mene umjetnicu baca u duboku depresiju. Vidim, nisi ni ti svoje znanje našla na cesti, vidim da si sve potkrijepila provjerenim informacijama, no jedna stvar (između ostalog) me zabrinjava ili nasmijava. Kako sam već rekla, ti si sve to lijepo provjerila, i jako mi je drago što si uspjela prevesti moj nick i zapravo shvatila da on znači baš ''CRVENO IZNUTRA''! Dakako, vjerujem da ti zapravo jako dobro barataš engleskim jezikom, da voliš umjetničku slobodu i da ti pojam ''interred'' nije nimalo stran i da je ''crveno iznutra'' stvar ironije i tvog sarkazma. I ZNAM da ti zapravo znaš što interred na engleskom znači i da je povezan sa ''interom'' iz Zaprešića! Da objasnim: kada sam prvi put koristila nadimak interred (crveno iznutra) prije 5 godina, ja sam znala, osjećala, da će se inKer preimenovati u inTer. To dokazuje kako sam sposobna vidjeti budućnost. Nadalje, opet si bila zla pa invertirala moju tetovažu naopako. Baš si malo zlo ;) A moja prištava pubertetska leđa, ah, davno je to eden fotografirala, ali problem akni je sada, nakon više od 3 godine rješen, nema razloga za brigu... (˘inTerREd˘ 02.03.2006. 21:38)
• ja ti nejdem na soulfly sutra jer nemam kartu... =(( inace bi isla ! hm...zas bi nekom uopce stalo da me upozna...... († NymphetamineGirl † 02.03.2006. 21:41)
• Zašto? Zašto? Još se usuđuješ upitati zašto?! Ah, skromna, moja, mala, slatka ljepoto.... Ta Ana, ako si sama pisala svoj opis na blogu, tad kako možeš pitati zašto?!! Evo, mila Ana, da ga ponovim ovdje, da ga pročitaš još jednom ti i cijeli svijet, da svi shvate tvoj značaj i vrijednost u ovom svijetu tame --- ''destription: long black straight hair,167cm,54kg,i worship music,singing,hating school....''. A jeli uopće i potrebno spominjati tvoju ingenioznu (hvala, Crveno Iznutra, KKKiSS!) odluku da baš tu pjesmu od Cradle Of Filtha staviš na svoj blog? Kada vidim kako dobre stvari rade, nimalo ne žalim što sam išla sve do Ljubljane samo radi njihova koncerta. Sigurna sam također da si ti, sjajna Ana, glasala za film ''Brokedown Palace'', Crveno Iznutra, ti si to napravila čim je na RTL-u prvi put prikazana najava, dakle, ovim putem vam poručujem da ćete obje biti blagoslovljene od strane mene i svih Sotonista iz Močvare. Crveno Iznutra, naravno da sam morala invertirati križ kada na toj fotki radiš stoj na rukama. Nokturnal Mortum Babe, na tebe sam oduvijek i računala, moja najvjernija prijateljice i podrško, blagoslovila sam te unaprijed. Pooozzzzzzz! (˘eDeNBeAST˘ 02.03.2006. 22:03)
• Ne, na slici sam radila invertirani stoj na rukama, a to je stoj na rukama, kad uslikaš, križ izgleda kršćanski. Jer vjerujem u Boga. I, prevarila sam se, nije pitanje ironije, ti zaista misliš da interred znači crveno iznutra... da li studiraš engleski? (˘inTerREd˘ 02.03.2006. 22:12)
• yeah, hell is with you forever, bla bla bla. jako dosadno i predvidljivo - spava mi se od ovog zadnjeg posta. sweet dreams (DrunkenBastard 03.03.2006. 00:24)
• :S ja cu se zabrinut...KO PRVO,NE GLEDAM TELEVIZIJU... i drugo,draga moja,nemoj se igrat s vatrom. († NymphetamineGirl † 03.03.2006. 09:18)
• btw vjerujem da te zanima,al ja imam 13.5 god. († NymphetamineGirl † 03.03.2006. 09:20)
• Ne, studiram na KBFu. Ana, znaš kako se kaže, lutko, što mlađe, to slađe :* (˘eDeNBeAST˘ 03.03.2006. 20:09)
• Jebiga... šteta da taj svoj talent u svezi engleskog nisi iskoristila na nekom boljem fakultetu... samo to od tvoje Interred... (˘inTerREd˘ 03.03.2006. 21:41)
• Kako ti true bendove slusas. Bas si metalka i pol! (yoyooyooo! 04.03.2006. 12:56)
• Siebenburgen :)) (NOKTURNAL MORTUM CURKA 04.03.2006. 16:34)
• Mater ti jebem sotonisticku govno jedno sugava kozo,opijas se i drogiras kod krematorija,daj se malo zamisli koji smisao ima tvoj zivot ovco jedna,zbog ovakvih kosto si ti cu pocet slusat narodnjake jebem ti tvoju vrstu muzike kravo jedna,zapalit cemo mi vas sve nebrini vjeruj mi necete jos dugo kravo ustana...ZA HRVATSKU I KRIST PROTIV DARKERA I KOMUNISTA (freerunner 04.03.2006. 17:34)
• ne,nisam nikada upoznala cari zenske ljubavi...poz (lovemetal 04.03.2006. 21:30)
• Ahaha nemrem vjerovat kak rulja pizdi jer sve shvačaju ozbiljno. Koju ti prašinu dižež, baš si do jaja, nema tu šta....Ahahah kak ovaj Freerunner pizdi, nemrem vjerovat. Straaašno. jedeš droge, a ? Joj, joj ta današnja mladež.... :) (NOKTURNAL MORTUM CURKA 05.03.2006. 14:31)
• Pa da, to ti je sve zato, Freerunner jer ona jede drooogu. (NOKTURNAL MORTUM CURKA 05.03.2006. 14:32)
• PA TI SI BAŠ FACA EDENBEAST. (JON 05.03.2006. 15:44)
• Koja si ti kulerica i elita, maco (Leon 05.03.2006. 16:39)
• KAKO SI DO JAJA, SLATKICE! (ZALUĐEN TOBOM 05.03.2006. 17:33)
• Ti si Bog i Batina! (Fan najmračniji 05.03.2006. 19:21)
• Voljela bih voditi ljubav s tobom u wc-u od Močvare, ti moja seksi igračkice, mmmm (Dark Gothic Babe Bitch 06.03.2006. 00:19)
• eh što bih dao za samo jedan dodir tvoje prelijepe bijele ruke duhic crnih noktiju sa crvenim pentagramima na svome tijelu (lud za tobom i zgodan 06.03.2006. 17:00)
• DOBRA, DOBRA MAČKO (ona&on 06.03.2006. 23:15)
• Ti si moj uzor i idol, čitav svoj život podređujem Tebi, Kraljice! (Željka 07.03.2006. 04:48)
• želiš li samnom na kavu u zvuk? (mrkfa 09.03.2006. 11:17)
• VIDIO SAM TE NA TRGU SA PRIJATELJICAMA GOTHIČARKAMA, SVE SU BILE BAJNE ALI TI SI BILA NAJZGODNIJA I NAJMRAČNIJA. VOLIM TE (11.03.2006. 13:19)



Post je objavljen 12.03.2006. u 16:24 sati.