Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjevacica

Marketing

Ljudi moji oden vam ja u subotu (tj sinoć) vanka u efa planirajući se zabavit! Išla san s Anom, Dubom, Deli, Kusom i Jelenom! I prvo smo otišle do Mcdonaldsa i tamo se tile prežderavat do besvjesti al nažalost nismo imale dovoljno love...al na tome nam zahvaljuje naše tijelo - bar se nećemo razdebljat ko prasad!
I tako su mi Ana i debe otišle doma posli Mcdonaldsa - kuje smrdljive zaštooooooooo????Nate kako je bilo dobro!
Odma smo našle stol vidila san: Udiljka (on van inače ima curu na tjedan dana, pa je u petak ostavi, pa u subotu dođe po drugu, pa je sljedeći petak ostavi, pa u subotu opet dođe po drugu i tako u nedogled!), Domu, Dinka, Tea, Lučića...itd...al kao šlag na kraju vidila san...Morena!!!!
Strefilo me....počela san se gušit a on ka neki pederko mahnia svojim gigantskim ručetinam...ajme kad se nasmija, cila večer u prah!!!!
Al šta ćeš life must go on...samo kad bi to bilo bez Morena! Ma dobro, nasmijalo me to šta je s nekim muškim otiša u odjeljak za zaljubljene, eto pa to dokazuje moju teoriju!
Pa pozdrav svima....Ani i Dubi ludoj šta su pobigle ranije, Deli šta mi je pomogla proć kraj Morena i glupih bekavica koje san također vidila, Kusi, Jeleni zbog koje nisan dobila kunu ipo...e pa neka van ja san bar dobila lizu, hahahahaha...a tebi je Deli bila uskraćena liza dva puta, hahahahaha.....
Ja van inače obožavan lize i sladolede, a svaki put sa onom ludom Anom moran i na fornete...to se ne propušta..iako u zadnje vrime idemo na cheesburgere!!!!Al sve u svemu zakon je!!!

Post je objavljen 12.03.2006. u 14:27 sati.