Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demented

Marketing

Ok, stojim ispred ogledala i više ne znam…ako je sada ono što zovemo sadašnjost da li je to možda već jednom bila prošlost ili tek postaje budućnost? Mislim…ja znam da sam sad tu ali…čini mi se kao da je jednom bila prošlost…Znam da je ovo prošlost


Neki specifični mirisi mi to govore…Marelica.. o, da…to je ona..To si ti…miris marelice…
Gladim ovu nabreklinu i znam da ću požaliti… već mi u ovom trenu fali sve ono što neću nikada imati…Možda ako na glas kažem ono što uistinu djelomično i mislim.. možda…ma ne…ne smijem…ali…mislim da i ona zna…Tanka je linija između ljubavi i mržnje. Kada uistinu zamrzim vratim se na početak ljubavi…možda ljubav ipak treba biti umjerenija…
Koliko je knjiga već ispisano ljubavnim stihovima, definicijama same pojave?! Nisam li na tragu nečega općepoznatoga? I umjesto da se bavim egzistencijalnim potrebama ja se bavim imaginarnim nitima. Kao da netko nevidljivom špagom upravlja mojim životom…a ja se ni najmanje ne bunim…možda sam previše rezignirana. Rekla sam, ovo je prošlost…
Gladim ovu nabreklinu i…mislim si…nisam li ja samo još jedna od izgubljenih duša? Pa zašto onda nosim ovo breme?


VAŠI KOPIPEJSTANI KOMENTARI IZGUBLJENI U PREMETAČINAMA BLOG.HRA

Sve one duše što se čine izgubljenima u principu samo čekaju da ih netko primi za ruku. Što se ljubavi tiče netko je jednom rekao kako je slijepa. Slijepce treba voditi i pokazivati im put. Taj je put za svakog od nas različit i za svakog različito svršava. Vezi i dalje svoje imaginarne niti jer ni vrijeme ni prostor nisu samo od realnosti tkani. Vjeruj, prije ili kasnije netko će primiti tvoju ispruženu ruku... kiss (evangelista 02.03.2006. 19:21)
ovaj moj komemtar se čini totalno bezvrijednim ...jer mislimda je avangelista sve rakao/la (Melona 02.03.2006. 20:39)
nisi izgubljena duša, barem ne dok te znam :) al mislim da je glupost to šta mi se sadašnjost nekad čini da je već bila prošlost, a da će to opet za sekund postat! :))) pozdrav :+ (G. G. :+ 03.03.2006. 11:38)
Lorca je jednom rekao da "prica koja probada srce poput noža jos nije napisana", ali čitajući "Trulež duše" ja ćutim taj nož kako se njise i ceka..;) kocham cie ;* (Annabel Lee 03.03.2006. 16:16)
Annabel hvala...ali u mom srcu je previše noževa koji mi probadaju srce...caluje moja nepresušna inspiracijo... (Dementia 03.03.2006. 16:23)
niti života nas obavijaju... a to je sve, i prošlost i sadašnjost i budućnost.... ne znam... gubim se i ja... nekad ne vjerujem da sam ovdje, ovo ne postoji.... i uglavnom uvijek se vraćamo na početak... drži se :*** (abandoned 03.03.2006. 17:20)
valjda je i sama fora u toj različitosti definicija za svakog od nas... eh... ja se osjećam ovdje... a moja duša...- ne znam, ponekad je teško nalazim (Breakdown 03.03.2006. 20:20)
čudan je svijet oko nas. čudan je naš život. ponekada se čini da ništa nema smisla. No ako budeo živjeli u vjeri ona će nas spasiti.Ljubav je teško za definirati, no bez ljubavi nema ni nas. Vjera i ljubav ispunjavaju našu dušu i čine nas boljim osobama. (daowd 04.03.2006. 00:03)
e ba Tristania mi je savjetovala da te zamolim ako bis mi mogel pomoc oko dizajna bloga. bio bih ti zahvalan, a i moja udruga koja je tek na pocecima. pozdrav MusicmasteR (music master 04.03.2006. 14:49)


Post je objavljen 02.03.2006. u 13:44 sati.