Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hanaisback

Marketing

Haj ljudi kaj ima novog?

Ups, ja sam ta koja bi trebala na to odgovoriti!
Pa, recimo, da nosim samo dobre vijesti.
Mama i tata se odlično slažu, i, možda se još uspiju i pomiriti! Iako mama još uvijek pije... možda čak i više nego prije, ali, kako tata kaže, bar je normalna kad ju mi dođemo posjetiti. No dobro, pustimo sad to, ionako ne mogu na to utjecati.
ALI zato mogu utjecati na neke druge stvari. Na svoje ocjene npr.. Dobila sam u petak 5 IZ MATEMATIKE. (Još nisam riješila biologiju :-( ...)

Moja simpa me pitao za furanje!
Oh, sva sam izvan sebe! To je onaj isti, to je O.N.; Onaj koji je prije par dana hodao s mojom best frendicom. Bila sam tako ljuta što me zamijenio najboljom prijateljicom, ali sad sam mu spremna oprostiti sve! My dreams come true!!! (Finaly...)

Moja frendica kaže da ne bih trebala početi hodati s njim, jer me želi samo iskoristiti. Kakav je to dečko koji ima drugu dva dana nakon prekida s prvom?
Ma polovica mene zna da je u pravu, no druga polovica očajnički želi prekršiti pravila, poniziti se, izgubiti dostojanstvo (oh, kako to čudno zvuči! pa samo idem sutra u kino s njim, to je sve!) time što ću mu dopustiti da se taklo ponaša prema meni...

Ona mi kaže da ne idem, da ga odbijem. Ali nešto mi kaže da idem. Srce ili mozak? Ne znam, nadam se da mozak, jer srce često griješi...

Uglavnom, pitao me jučer navečer, primila sam poruku: HANA JESI SLOBODNA U NEDJELJU POSLIJE PODNE?

Ja sam, sva drhteći od sreće, odgovorila da jesam.
Zatim je pričekao desetak minuta (možda je ostao zatečen?!) pa je napisao: IDEŠ SA MNOM U NEDJELJU U KINO?
Ja: IDEM! A ŠTO GLEDAMO?
O.N.: NE ZNAM IĆI ĆEMO U CINESTAR, PA ĆEMO SE DOGOVORITI TAMO.
Ja: U koliko sati ćemo se naći i gdje?
O.N.: MOŽE U 3 KOD ŠKOLE?
Ja (pričekam 5-6 minuta; kao da se premišljam): MOŽE. VIDIMO SE U NEDJELJU, BOK!
O.N.: VIDIMO SE, LAKU NOĆ I LIJEPO SANJAJ...

Ja (O MOJ BOŽE JE LI JA SANJAM ILI SE OVO FAKAT DOGAĐA DA JA I ON IDEMO U KINO?!!!!?)

I tako, danas idemo u kino. Kako mi je lijepo rekao «LAKU NOĆ I LIJEPO SANJAJ... «, ne mogu vjerovati, vidiš Bože, kako mi treba malo da budem sretna!

Moja best frendica, koja je protiv toga, i koja kaže da trebam učiti na njezinim pogreškama, da je i ona pala na te fore, bla bla bla.... mi je pomogla što da obučem za prvi spoj u mome životu!

Oprala sam kosu (imama dugu crnu kosu do kukova, ošišanu polukružno), istuširala se, namazala sve moguće kremice za prišteve, i sad sam u sobi te ovo pišem.

Dakle, evo što ću obući:
Treperice- u njima se najbolje osjećam
ispod njih- štrample
Majica-svijetlo plavi džemper s kragnom od košulje
Plava jakna do koljena
crne visoke, debele, tople čizme...

Oh, jednostavno sve mora biti sa-vr-še-no! Držite mi fige, ito čvršće nego inače, jer doista mi trebao malo onog sretnog osjećaja zaljubljenosti.




Vaša zaljubljena Anica, ups, Hanica.






Post je objavljen 12.03.2006. u 08:12 sati.