Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

HAŠKA EPIDEMIJA Ode i Slobo

Nakon Milana Babića, napustio nas je i Slobodan Milošević. Tko je slijedeći? Šešelj? To mu stoji u tekstu! Bit će da je neka epidemija u haškom zatvoru, ali malo po malo ostaju bez zatvoreničkog kadra. Nakon što se pod upitnim okolnostima "ubio" Milan Babić, pod istim "prirodnim" okolnostima ode i Slobo. Kako javljaju izvješća, Slobo je imao nekih srčanih problema. U svojih 64. godine je nakupio dosta tog prljavog materijala u njemu, da jednostavno nije moglo više izdržati.
Vrlo je upitno koliko je "prirodna" njegova smrt. Naime, nakon što su mu odbili odlazak u Rusiju na liječenje, neslužbeno se javljalo kako je nezadovoljan ovom odlukom Slobo izjavio "ovde sigurno ne ostajem, po bilo kakvu cenu". Da li je on nešto anticipirao ili ne, sada ne znamo, ali činjenica je da je činio sve kako bi onemogućio sramotu osude tamo nekog suda u neprijateljskoj zemlji.
Ovako, odabrao je put kojim će, posznavajući srpsko pričanje i prepričavanje povijesti, postati legenda, poput Kraljevića Marka, kosovkse bitke,... Njegov odlazak na drugi svijet je mal korak za čovjeka, ali velik za čovječanstvo, da citiramo beogradski radio B92.
vrisak.info

Nadopuna:
Veliki srpski državnik ili Hitler s kraja stoljeća
Obdukcija tela Miloševića

Post je objavljen 12.03.2006. u 00:56 sati.