Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsdontkill

Marketing

Samo još jednom...

Išla sam jučer na Rock te jebo.Ma išla sam samo jer je sviro ovaj jedan bend koji je išo u moju školu prije 2 godine Spierdalaj il kak već.Ma meni je uvijek koma na tim slušaonama.Pazite kaj su pustili:2 spota od Davida Haselhofa il kak već,znate onaj iz Baywatcha.Ma neki idiot je gurnuo moju frendicu pa me zalila s pivom.Ma pjevala je neka cura na karaokama i doslovno je kreštala.Užas.Ko joj je dao mikrofon?
Ma zaboravila sam reć neš kaj mi je Capan rekao.Pitaju njega Mrda i Marina jel se naviknuo sjedit sa mnom a on kaže da je i pitao me je dal ćemo tak i u trećem razredu a ja sam prasnula u smijeh.Ne mogu vjerovati!!!
Jedva čekam proljeće i ljeto.Svaki dan vani.Al baš me zanima dal će netko htjet ići sa mnom,jer ne pijem.Tako mi je frend rekao da neće ići sa mnom van jer ja ne pijem i da ću biti trula.HELLO!!!Od kad se čovjek može zabaviti samo kad je pijan?!??!!Ono sorry ak se želim sjećati nečega.Za razliku od njega ja se mogu zabaviti i bez alkohola.Fakat me je povrijedilo to što je rekao.Kad bi samo to bilo jedino što je rekao....Taj lik uopće nema nikakvih manira.Ma zašto trošim riječi na njega.
U prvom razredu smo si fakat bili super,bili smo si fakat bliski,al odkad se njegov frend preselio u našu školu puno smo se udaljili i skoro da više ne pričamo,a kad pričamo taj razgovor skoro da uvijek preraste u svađu.Uopće ne znam dal ima smisla uopće onda razgovarati...
Ma sad svugdje piše kak je Milošević umro.Ja nemrem još uvijek vjerovati.Neki vjerojatno slave....
Uskoro će proljeće.Volim proljeće.Volim kad je toplo.Sjećam se kako sam bila vesela prošle školske u to vrijeme....Ma biti ću i ove,nadam se.Trebam,moram,zaslužujem....

Post je objavljen 11.03.2006. u 21:32 sati.