Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilokako

Marketing

Malo o ekipi

IVAN SMAJO - igra u KK Adriatica.Većinom igra poziciju prvog beka, često zna zaigrat kao bek šuter. Prije je trenirao u Splita ali nakon selekcije je otišao u Adriatica gdje se dobro uklopio i gdje je trenutačno najbolji.Nije se još pokazao u utakmicama, ali nadamo se da će Adriatic pod njegovim vodstvom dobro proći u Kadetskoj ligi.

ANTONIO VULETIĆ - Ovaj momak nema neko košarkaško iskustvo, ali s vremenom je sve bolji i bolji. Igra na poziciji beka šutera ili niskog krila, iako nema neki šut, zbog svog brzog prodora i vrhunske elementarne tehnike je odličan bek. Samo da malo popravi obranu, bit će najbolji bek šuter u kadetskoj ligi.

DOMAGOJ MILETIĆ - Prije je igrao u Dalmacija Lavovima koji mu nisu ponudili dobre uvjete, pa je otišao u KK Adriatic(gdje su još gori uvjeti(dvorana škole Split 3)).Nakon njegovog odlaska Lavovi su se raspali.Igra na poziciji krila/krilnog centra, ali i zna igra na vanjskoj liniji.

PETAR ROJE - Trenira tek 2 godine, a solidan je igrač.Igračem ga čine vrhunska obrana na playmakera i brze kontre zbog kojih daje 20 i više koševa(Splitu 22 koša-11 kontri).Još malo uvježbati lijevu ruku i promijeniti šut i stvorio bih se u dobrog beka gdje većinom i igra.

Post je objavljen 11.03.2006. u 20:25 sati.