Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuborgica

Marketing

"...pesimisti umiru prije nego su mrtvi,samo će optimisti preživjeti..."


Image Hosted by ImageShack.us

Optimsti su neobična bića. Kad je sva zemlja puna čičaka,oni još uvijek uspijevaju pronaći cvijet. Kad se sve sasušilo i postalo pustinja ,oni su rijetke ptice koje osjećaju oazu.

Kad optimisti križaju široku bujicu pesimista , dobivaju iznenada druga imena ;zasjenjaci koji žive mimo stvarnosti ;naivci koji nemaju pojma ; sanjari koji se predaju utopijama. Pesimisti sebe nazivaju realistima koji s obije noge stoje na tlu stvarnosti,a zapravo su zgazili u prljavštinu svijeta, toliko zasjenjeni da nevide ništa od sunčane strane života.

Optimsti često kreću na put. Oni su na putu k drugoj strani ,k sunčanoj strani. K zemlji gdje se može živjeti i preživjeti. Optimsti vjeruju u plodove duha ;ljubav,mir ,radost.strpljivost,vjernost,srčanost i dobrotu.. Pesimsti nisu nikada jeli od tih plodova i umiru prije nego su mrtvi. samo će optimsti preživjeti.

Image Hosted by ImageShack.us


Humor čini mnoge stvari relativnim.
Što se čini strašno veliko,
postaje smiješno maleno.
što se čini užasno teško
gubi težinu koja pritšće.
Humor ćini mogućim
i neke nemoguće stvari.
Ponekad oluja prođe
bez grmljavine ,sijevanja , i grada..
nisam ja ovo napisala.. mislim ono naravno da nisam.. ali zato bar nije bilo copy-paste.. već su moji vrijedni prstići radili.. ;D eto nadam se da vam se postić svidio.. obećala sam da ću ovaj post posvetiti all starkushi pa evo...

pusa i pozdravich

;p



Post je objavljen 11.03.2006. u 19:50 sati.