Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5girls

Marketing

Šokantna vijest!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Kad je plavokosi frontmen superuspješnog boy-benda US5 nedavno uhvaćen u opasno prisnoj pozi s neznanim dečkom u berlinskom klubu, svjetskim su se tabloidi odmah raspisali kako on ima homoseksualnih sklonosti. Ali Richie tvrdi da su to podle izmišljotine...

Ritchie (US5) ipak više voli cure!Što se zapravo dogodilo?

Nekoliko dana prije tog "incidenta" završio sam u bolnici jer sam se otrovao hranom pa mi i te večeri u klubu nije bilo baš najbolje. Odjednom mi je pozlilo, zacrnilo mi se pred očima i srušio sam se na pod. Ne znam koliko sam dugo ležao, ali iduće čega se sjećam bio je Jayev, glas koji me pitao jesam li OK. Nekako sam ustao, krenuli smo van i odjedanput sam opet zateturao i naslonio se na zid. I tu nas je neki fotić uslikao dok sam ja visio na Jayevim ramenima. Da, da, iako su mediji napravili pravu frku oko "tajnovitog stranca", žao mi je - bio je to samo Jay!


Što si pomislio kad si skužio da te netko želi ucijeniti tom fotkom?

Šokirao sam se! Ja dolazim iz maloga grada gdje takvo nešto nikomu ne bi palo na pamet. Još uvijek ne mogu vjerovati da je netko htio iznuditi od mene golem novac zato što ima fotku na kojoj sam bolestan! Idiot!

Jesi li iz toga nešto naučio?

I te koliko! Shvatio sam da, kada iziđem na cestu, više nisam Richie, nego pjevač grupe US5. Svatko gleda što radim, svakog zanima hoću li negdje pogriješiti ili se osramotiti...i naučio sam da više ne idem u WC bez tjelohranitelja!

Je li ti negativan publicitet odmogao na turneji?

Pa kao što kažu: i negativan publicitet bolji je nego nikakav! Bilo je stresno, ali kad nas petorica stanemo na stage, sve drugo nije važno. A pomalo se navikavam da će uvijek biti tračeva i da ljudi žive od toga da svašta pričaju.

Dakle, ne voliš dečke?

Ma kakvi! To je totalna glupost! Da je tako, priznao bih na sav glas, zašto ne? Sorry, dečki, cure su mi zgodnije!

Hvala bogu ;) Tina.

Post je objavljen 11.03.2006. u 19:03 sati.