Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podroom

Marketing

MOJE MIŠLJENJE O BLOGOVIMA...

Kao prvo bi se htio zahvaliti svima koji su komentirali i uzeli si vremena da čitaju moj blog.
Želim iznijeti svoje mišljenje o blogovima općenito, ponukan nedavnim događajima. Naime, u mojoj školi se dogodila "škakljiva" situacija. Jedna klinka iz prvog razreda je u svojem blogu pisala o nekim profesorima i učenicima. O nekima JAKO negativno. Zanemariti ću svoj osobni stav o tim osobama jer nije bitan za ovu temu.
U ovakvoj situaciji se uvijek "krivac" za nastalo stanje može pozvati na ustavom zagarantirano pravo govora. U slučaju da to ta osoba i napravi, onda je moja kvalifikacije nje kao "klinke" vrlo opravdano jer to znači da nije shvatila jedno životno pravilo koje se uči u odrastanju: za svaki čin se podnose posljedice, i pozitivne i negativne. Na stranu činjenice da je ona pisala o određenim osobama IMENOM i PREZIMENOM, te ih blatila do granice neukusa, smatram da je vrlo glupo tako nešto objavljivati na Internetu. Još kad se uzme u obzir da je POLA ŠKOLE, čiji su te osobe dio, znalo za taj blog i to čitalo.
Također postoji pitanje KLEVETE, teškog zakonskog i moralnog prijestupa, te svi znamo kakvi se ljudi takvim poslovima bave...
Blogovi su odličan "izum", dali su svim ljudima sa priključkom na Internet pravo glasa, svima mogućnost da budu "novinari i pisci", podsjetio je da su blogovi javni i svatko im ima pristup. Pazite što pišete!
Najbolja stvar kod blogova je što ga svatko može imati, a najgora stvar je što ga svatko može imati.






Post je objavljen 11.03.2006. u 11:46 sati.