Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartslifes

Marketing

Death

četvrtak je. tužan dan. Rose je bila jako čudna. izgledala je kao da priča sama sa sobom i ne znam što... skroz uvrnuto! ali na žalost to nitko nije primjetio jer nam je došla nova učenica i zaokupila našu pozornost. zove se Keera Smith i Mirandina je rođakinja. na četvrtoj je godini i u Gryffindoru je. jako je fora. isto tako nisam primjetila da nema Lindsay. jučer sam ju srela i nešto je govorila kako treba pomoć i da joj nije dobro.... odvela sam je u bolničko krilo i tamo je ostala.

poslje ručka sam otišla s Lennom Vox u bolnicu. kada sam došla dočekao me veliki šok. Lindsay nije bilo, a Madam Pomfrey nije znala gdje se ona nalazi. nama je sve to bilo čudno. počele smo paničarit i s Lindsay sam prvo otišla do Slytherinskih tamnica da vidimo da li je tamo. kad sam ušla u njihovu društvenu svi su me čudno pogledali, ali mene to uopće nije diralo. bilo nam je samo važno naći Lindsay. došli smo u spavaonica, ali nije bila tamo. nakon toga smo se uputili u Gryffindorsku kulu. u društvenoj smo sve pitali da li su je vidli. svi su rekli da ne, a onda je jedan dečo pitao: "je možda visoka, s dugom smeđom kosom do struka?" ja sam potvrdno kimula, a on mi je reko da je otišla prema spavaonicama. odmah smo potrčale tamo. još jedan šok nas je dočekao. Rose je bila skvrčena u kutu i plakala je, sva puna krvi dok je Lindsay stajala nad njom držeči krvavi nož i trijumfalno se smijući. kad nas je vidla onesvijestila se i nestala. za njom je ostao obris u prašini iscratavajući riječ death. mi smo brzo dotrčali do Rose, ali ona je već prestala plakati, bila je mrtva.

brzo smo otišle to prijavbiti Szabici. ona nas je čudno pogledala i zaplakala, obavijestila je ravnateljicu i Lindsayine i Roseine roditelje. skoro svi su plakali, sve je bilo tužno. Roseino tijelo su poslali njezinim roditeljima...

Post je objavljen 11.03.2006. u 10:31 sati.