Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lesbien

Marketing

ZAR SMO RAZLICITI??

Evo ja sam jedna nova. Odmah cu vam reci kako sam se odlucila da se prijavim i kreiram svoj blog. Postoje jako puno stvari koje zelim reci, ali ih presutim, bilo radi svoga ili necijeg tudeg dobra. Previse se toga nakuplja u meni i moram negdje to izbaciti. Da pisem u neku biljeznicu, ne mogu jer radim neke stvari u zivotu za koje mi mama ne smije znati. Na prvom mjestu je moja spolna orijentacija... Naikako ne bih voljela da mi mama sada sazna da volim cure, zene, djevojke kako god ih zovete. Imam 19 godina i mislim da je prerano da sazna za to. Jednog dana joj mislim priznati, ali tek kad cu imati svoj posao, stan tj. biti samostalna. Eto, zato cu ovjde pisati o tim nekim stvarima koje mi se dogadaju i kako ja gledam na sve to i opcenito na zivot.
Za pocetak moram priznati da sam dosta liberalna osoba i ne mogu shvatiti ljude koji osuduju gay svijet. Ne vidim koja je razlika u njima i nama?! Oboje smo od krvi i mesa i disemo isti zrak i govorimo istim jezikom. Pa gdje je onda problem? Zasto je nastrano ako cura voli curu ili decko decka?! Kaze se, "ljubav ne pozna granice", zasto u ovom slucaju t ne vrijedi? Htjela bi cuti odgovore onih koji tako razmisljaju. Htjela bi da mi objasne zasto takva mrznja prema tome. Zar nije zalosno da se ljudi moraju skrivati zato jer se vole, kako nebi negdje pobrali batine ili kako ih nebi pratili znatizeljni neugodni pogledi?!
Iskreno, ja se ne sramim toga sta jesam i ne mislim da sam drukcija od ostalih... Normalna sam cura kao i sve ostale i vjerujem u ljubav pa bila ona sa curom ili deckom. Kada volis srce ne pita koga ce izabrati, ono uzme bez obzira na sve.. Zar ne mislite tako?
Zanimaju me komentari na ovo i vasa gledista na sve to...
O svom zivotu cu drugi put....
Pozdrav svima.

Post je objavljen 11.03.2006. u 00:24 sati.