Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartslifes

Marketing

...

ponedeljak je. prošo je vikend i utakmica sa Slytherinima. Slytherini su doživjeli veeeeeliki poraz. mary koja je na mjestu tragačice par puta je izvela Varku Vronskog. William se jadan sav polomio... pobijedili smo ih 300:90. baš mi je žao jadnog Daniela. sav je nekak tužan. imali smo i tulum poslje pobjede. bilo je zakon. sve je bilo super do kraja tuluma. onda smo se već svi napili i bilo je svega. ja i Daniel smo se bezveze posvađali. ne znam dal mi je žao ili što. mislim nije mi tak žao jer...

utakmica je bila u nedelju popodne, a ja sam u subotu išla u zagreb na Mažuranićev turnir. bila sam zapisničar. bilo je puno ljudi koje znam. sa mnom u paru je bila Iva. cijeli dan sam provela tamo. pobijedila je jedna nizozemka. zove se Djinn Geurts.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

druga je također bila jedna nizozemka. ona se zove Saskia Van Erven.

Image Hosted by ImageShack.us

a treće mjesto su djelile dve mađarice. Fanny Kreiss koja se fakat dobro borila je meni bila favorit. a Zsofia Santa koja je s njom podijelila treće mjesto je također super fehtala. no, ja sam ipak od početka navijala za jednu slovakinju, Gyongyi Hanzelova. njoj sam ja bila zapisničar cijelo vrijeme. cura koja je prva na ranglistama, talijanka, Arianna Errigo nije došla. njena šteta.

Image Hosted by ImageShack.us

bilo je cura iz bjelorusije, češke, slovačke, mađarske, talijenke, nizozemske i..... iz kazhastana. nisam mogla vjerovati. totalno nevjerojatno. naše cure se nisu plasirale baš dobro. evo nečeg malo zabavnijeg što se dogodilo. ja i iva smo napisale na semafore na kojima su trebala pisati imena natjecateljka sljedeće: "Mayer CRO Rapir je zakon!! Dinamo! Iva, Fuck off!". to smo zaboravile obrisat iz memorije i kad su postavljali te semafore za finale, onda su ih uključili i na njima se vrtio taj tekst. to je vidla cijela dvorana. svi su se lomili od smijeha, a ja i iva nismo znale dal da se smijemo ili da plačemo. poslje turnira sam ostala prespavat kod eme. bilo je super. trener mi je još reko da idući vikend imam turnir i da moram doć opet u Zagreb...sad je stvarno sezona.

i tako, danas nije bilo ništa posebno. samo jedan obični ponedeljak. Daniel i ja više ne razgovaramo. hodam sa Jamesom. tak sam sretna!!!! ne mogu vjerovat....

pozdrav!!

P.S. ono s turnirom i sa semaforima je stvarno istina. koja je to sramota bila...

Post je objavljen 10.03.2006. u 16:33 sati.