Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jalucifer

Marketing

Pederi vladaju! Pedofili su demoni!

Evo bliži mi se, ma ko bi reko kako vrijeme leti, i pola godine blogiranja! Pa onako nostalgično prebirah po prošlosti, i sjetih se svog prvog teksta. U kojem sam sarkastično govorio o onima koji se opsesivno pjene i zgražaju i na nasilje su spremni protiv pedofila.

Pa hajde da sada nešto kažem o tome zašto je to tako i čemu pretjerana histerija protiv pedofilije služi, osim dakako da mei muškterije dovede, kako tada napisah.

Pisao sam pak više puta o pederima i tvrdio sam besramno, kako meni Sotoni i priliči da je svatko bar malo peder/lezba. Bijesna povika na pedere, znate li koju neophodnu i korisnu društvenu svrhu ima? Evo vam citat jednog suvremenog američkog filozofa:

Stereotip o homoseksualcima kao sesksom obuzetim manijacima društveno funkconira kako bi se seskualnost pojedinaca zadržalla pod kontrolom. Jer taj stereotip čini da izgleda kao da s ena problem kako se pozabaviti nečijim prilično velikim seksualnim porivima može i treba odgovoriti represijom, jer pruža dojam kako se ciklonski vjerat opasnih psihičkih sila nalazi negdje tamo gdje se nalaze pederi, a ne unutar vlastitih njegara. Nakon odbacivanja stereotipa o crncu koa silovatelju koji hara i pljačka (…) stereotip o homoseksualcima kao seksom obuzetim manijacima postao je još gorim. Čini se kako je stereotip o seksom obuzetoj prijetnji ono što je društvu očajnički potrebno da ima [negdje u svojoj seksualnoj kozmologiji.


Objavljeno je to u zborniku Suvremena filozofija seksualnosti, urednik je hrvatski filozof Igor Primorac koji živi i radi u Izraelu.(U povjerenju: uglavnom patetično mlaćenje prazne slame, nemaju ništa naročito pametno za reći o spolnosti, koju je i moj braco valjano poznavao! ali ovo je dobro ubodeno!).

E sad, poanta je u tome da je autor ovo pisao još 1988. godine, a otada su se stvari, u SAD pa bogami onda i drugdje drastično promijeile. Nema više holivudskog filma da se nešto slatko i romantično o pederima ne prkazuje! Ej, jedna katolična Španjolska legalizira brakove pedera i lezbi! i dok moj suvladar Bendedikt patetično pokušava izbaciti pedere iz svećenstva, čak i u Hrvatskoj, najkatoličkoj zemlji svijeta, ni jedan vojnik i bojovnik (ukratko: milicajac) kao što je don Anđelko Kaćunko ne može više protiv pedera koji su, eto, kaže on (a valjda zna?) i na najvišim položajima!

Pa sada vam je valjda jasno? Odvratno moralno propadanje društva dovelo je do toga da pederi bubu prihvaćeni kao dobri dečki, pa se moralo naći nekog drugog, da bi se mase budalaša moralnim osjećale! Tako vam je to u monoteističkoj religiji: uvijek mora postojati neprijatelj, Sotona, a osobito u milom mi katoličanstvu! Pa se zato ja i vama obraćam, a ne recimo Židovima!


Post je objavljen 04.03.2006. u 11:45 sati.