Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Još jedan petak, ha, ha...i još jedan problemčić, ha, ha...

Ste vidli? Nema da nema. Što li sve ima u igri kamenčića ovih, što bojama se razlikuju. Oni su tako ko suprotnosti što život tvore. Ovdje su kao da i ne, kao toplo i hladno, kao + i - ... Sve tako zaigrano interese suprostavljene čini. A zar bez njih bi ljepote bilo? I stavljamo se tako na strane dvije. Ti tamo, a ja ovdje. Ajmo na ples, kamenčićima što je. Zaigrajmo igru ovu. Pokušajmo prostor za igru sačuvati, da boja druga ne oduzme mjesto koraku novom. Za kreativnost mjesta sačuvati treba. I gledaj pokrete što slijede. Da, to je ta igra, al gledana na način takav.
Crni će prvi, a bijeli čeka u nadi. No, crni ima i može slijed činiti u dominaciju apsolutnu. Bijelom ostati tako neće podija plesnog. Ples će stati, al crni za to igrati treba vješto. Krenite koracima njegovim. Vi plesač ste crni i podij je vaš. Otplešite ples volje svoje, a bijeli će tek slijediti vas do trena kada će predati vam igru ovu u znak poštovanja vještini plesa vašeg. Kamenčićima, naravno.
Na G1 se može odma oko napraviti, al crni je prvi, pa to nije lako. Vi ćete brzo vidjeti da ovdje nešto ima. Zamka je neka, stupica na drugi način rečeno. Pa na vama je, a ja ću ponedjeljkom kazivati što je trebalo biti. I ne samo što, već i za što.
A vikend ovaj ćemo još jedan turnir u Velikoj Gorici imati. Sve kao i prošlu subotu. Nižu se turniri. Kamenčića ko u priči, a priče tvore. I znajte da partiju svaku u roman bi pretvoriti se moglo. A neki ga i napisaše takovog. Znam da jednoga je znameniti Jasunari napisao. E, a u Goricu dođite u subotu 11. 03. u 10 sati u Centar za odgoj u Zagrebačkoj 90. Bez srama, ajde. Nitko vam ništa na žao učiniti neće, a čak će nam biti drago da ste tu.
Pozdravlja Vas bl. Muradenu koji će također na turnir sutra u Veliku Goricu. On je tam doma.

Post je objavljen 10.03.2006. u 14:46 sati.