Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arianna

Marketing

KARNEVAL SE NASTAVLJA.............!!

hm hm hmmmmmmmm

jutros se tako divno osecam! sto je zaista pravo cudo jer sinoc legoh u krevet u stilu mokre ofucane krpetine! legoh!!! SRUCIH SE BOLJE RECI!!!

kao prvo karneval u veneciji! zaista, sva ljudska originalnost izadje napolje u par sati da je to cudo.Dok se s prijateljima iscrtavam po licu u vozu do venecije (20 minuta da "ofarbas" u ratnicke boje 5 ljudi od kojih troje ima bradu.... :)), u nas pilje i zajebavaju nas jedna tigrica, dve vestice, jedan tip u bademantilu u portabl tus-kabini (s tusem montiranim iznad glave), dzelat, jedno 15tak vila (jer je voz preput),2 rimska oficira i transvestit. ali pravi. TO JE BILO JEDINO BICE BEZ MASKE U TOM VOZU, osim jednog kukavnog uglednog gospodina koji se vracao s posla kuci i jadnik sedeo s nas 6 (na 4 mesta) i trpeo to mazanje.
da je bilo koji drugi dan u godini, taj voz bi direkto u ludnicu otisao. ali ne, karneval je pa narod moze da radi sta hoce i bude kakav pozeli. sreca bozija da je zimi a ne leti, tek bi onda sve to doslo na bolesan nivo... ovako hladnoca i vetar teraju ljude da se koliko toliko obuku u koliko toliko tople kostime....

nakog par sati smrzavanja, setanja, alkoholisanja, plesanja, zdranja hrane nepoznatog porekla i sastava, batrganja po vozu, na kraju se vratismo u "rodni" nam grad. KO CE SAD BICIKLOM KUCI??? e ja necu, boga mi. noge su mi i onako vec otpale od gangrene u vozu dok je moja prija tigrica sedela u mom narucju.

srecom, filippo, mrtav pijan klaun koji inace i ne vidi dobro se nudi da nas vozi kuci. super. tip ima pandu a ponudio se da vozi nas 9. srecom, jedna osoba odustaje od sulude voznje. naravno, ne moja malenkost.

moja malenkost doduse zivi najblize i najvisa je u celoj toj bandi zabarcica dzepnog izdanja ljudi, znaci zauzima najvis edragocenog mesta u kolima. i po svoj logici trebalo bi prva da ide kuci.
ali ne, filippo vozi na drugi kraj grada najvecu grupu, od 3 devojke.
ne znam jos kako smo se potrpali u ta kola, a tek kako smo zivi stigli do prve destinacije, to je tek misterija univerzuma. znam samo da dok su ove 3 cure izlazile iz kola (to je bilo kao pokusati se izvuci iz grupnog TWISTERa u pijanom stanju), izvana je dopro do nas unutra miris izgorelih guma. od auta. zaista ne znam jel mu ista od njih ostalo.

iza toga jos 2 prijateljice idu kuci, jer zive blizu. pod nasim nagovorom (znaci 15 minuta psihijatrijskog tretmana, ubedjivanja, moljakanja i razlaganja problema na prosto prosirene, proste i vulgarne recenice) vozi prvo njih (3 ulice odatle), pa onda mene (drugi kraj grada). Po njegovom, bilo je jednostavnije prespartati celi grad 2 puta al eto, poslusace nas.
2 druge u nevolji me napustaju samu s filippom u tim kolima u tom stanju, i dok se pozdravljamo, giulia me grli i kaze: nazovi me kad dodjes ziva kuci molim te.

pa vi vidite gde ostah! upali filippo radio na njemu pici neki De Andre, italijanski muzicar, a nanizase se zaredom 3 pesme u kojim se govori o smrti (ratu, starenju, alkoholu), dakle savrsena atmosfera!!!
molim boga,alaha, budhu, shivu ili ko je vec gore nocas dezuran da me kuci doprati zivu i zdravu i da kasnije filippa odveze isto tako netaknutog njegovom domu .....

ne znam kojim cudom uz desetak teskih prekrsaja stizemo kuci zivi, i to samo zato sto je grad teska pustara u 2 ujutru i ako ima koga to su kukavni biciklisti.znaci nece nas da boli nego njih.

ajde de. survavam se u krevet jer u meni je sve poput ogromnog milk-shakea: 2 parceta pizze, jedna fritola, nekoliko vrsta alkohola, sve se to lepo izmesalo u meni, sto po veneciji, sto po vozu i naravno u kolima....

...padam u san, tj u komu bolje reci.
...............................

GROM!!! SMAK SVETA!!!! KATAKLIZMA!!! APOKALIPSA!!! ATOMSKA BOMBA!!! NAPAD!!!! UZBUNA!!!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........to je moj verni mobilni, zove me na junacki ustanak!! pizda mu materina, i meni revnosnoj koja navi sat da ide na fax...ma jebi me odgovornu!!! c c c!!!
ugasim ga. tek neki peder zove na kucni broj. ne, ja se ne dizem, odbijam. jos neki jako uporni peder u isto vreme zvoni na interfon. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neko urla neku serenadu za budjene ispod prozora (prvi sprat, cujem i kako mu krce creva a kamoli kako zavija tu poput napaljenog vuka u vreme parenja).

OK OKOKOK USTAJEMMMMM!!!
ubedili ste me!!!
SRECOMMMMM!!! jer 3 sekunde kasnije prija kod koje sam ostavila biciku me zove i akze: za 10 minutakod mene, pa idemo. meni treba taman toliko peske do nje.
u pidzami i carama, naravno. bez tusiranja i pranja zuba i dovodjenja u koliki toliko red kovrdzave dzungle na mojoj glavi.
ok, idem. tako. i ovako je karneval bio juce, sta fali da traje jos jedan dan.........


- 11:10 - Deder bolan napis'mi nesto, ne mora bit pametno! (5) - Isprintaj ovaj biser mudrosti!!Papir trpi sve.. - #
histerija točka točka točka ja sam se ošišo za maškare (mellon 01.03.2006. 14:45)

eee, poznati su mi takvi bolesni dani, al kako to da nisi stigla oprati zube ?? sramota :-)) LOL ***ajde pozzz (theat 01.03.2006. 19:03)

slijedeći karneval ima da navratiš u rijeku.tu je ipak zabava onako balkanski.ma nešto meni smrdi da si ti jedna genijalna osoba.definitivno te moram upoznati.javi se koji puta i mailom.velika pusa (sumohrvat 02.03.2006. 01:09)

e da koma, bolje da nisam ni otvorio ovaj tvoj post, naime zašto... pa trebo sam ja sada biti tamo u veneciji skakati i ludirati se na karnevalu, ali nisam mogao pronači nikoga da ide samnom jer svima je bilo kao skupo, al nije stvarno nije... pozzzd (klocko 02.03.2006. 08:25)

hm da, držim te za riječ... :-) (klocko 02.03.2006. 13:51)



Post je objavljen 01.03.2006. u 12:13 sati.