Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

Žene i muškarci

Danas sam primila jedan mail, nasmijala sam se na njega, pa ga dijelim s vama...:

U New Yorku je nedavno otvoren dućan u kojemu žene mogu izabrati i kupiti supruga.
Na ulazu su izložene "upute za upotrebu":

- Možete posjetiti dućan SAMO JEDAN PUT

- Postoji 6 katova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete.

- Možete izabrati bilo kojeg muškarca na katu na kojem se nalazite ili se popeti na sljedeći.

- Ne možete se vratiti na kat ispod.

...Jedna žena odluči posjetiti ducan i naći partnera.

Na vratima prvog kata piše: "Ovi muškarci imaju posao"
I žena se odluči popeti na sljedeći kat.

Na vratima drugog kata piše: "Ovi muškarci imaju posao i vole djecu"
I žena se odluči popeti na sljedeći kat.

Na vratima trećeg kata piše: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, i nevjerojatno su zgodni"
"Wow", pomisli žena, ali osjeća da se mora popeti i na sljedeći kat.

Na vratima četvrtog kata piše: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomažu u kućanskim poslovima."
"Nevjerojatno", pomisli žena, "teško se mogu oduprijeti da ne uđem"... ali nešto je tjera i ode na sljedeći kat.

Na vratima petog kata piše: "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomažu u kućanskim poslovima i vrlo su romantični."
Žena odluči da uđe, ali je u zadnji tren nešto spriječi, i na kraju ode ipak na šesti kat.

Na vratima šestog kata piše: "Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muškaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguće zadovoljiti jednu ženu. Hvala vam sto ste posjetili naš dućan."

Preko puta tog dućana je otvoren jedan u kojemu muškarci mogu naći i kupiti suprugu.

>Na prvom su katu žene koje vole sex.

>Na drugom su katu žene koje vole sex, i ne gnjave previše.

>katovi od trećeg do šestog JOS NIKAD NISU BILI POSJEĆENI.

E, sad, što se tiče prvog dućana, to je čisti primjer kada "vrag ženi ne da mira"... ja vjerojatno ne bi niti ušla u njega... a ako bi i odlučila ući, vjerojatno bi završila na šestom katu, ali ne zato što me teško zadovoljiti (kaže moja mala skromnost), već čisto iz znatiželje (a znatiželjna sam... jako).

A što se tiče drugog dućana, tu bi me, kao potencijalnu ženu koja se nudi, najvjerojatnije morali šaltati s jednog na drugi kat... naime, spadam u kategoriju povremene gnjavilice...

[B]- 21:12 - Komentari (9) - Isprintaj - # [/B]
*ma jebat ga ako ja onda ne bi bio prvi koji je skoknuo do treceg kata.pa ako su gore gabori lako se ja vratim i pokupim neku foku koja voli sex:)))))) (sumohrvat 21.02.2006. 01:48)

*Uvijek nezadovoljne onim što imamo, poručuje nam pričica. A oni sretni sa jako malo toga. Ja bi ipak rekla suprotno. Pokazalo se pno puta. (Penellope od Gospodara 21.02.2006. 12:58)

*Svi smo mi povremeno gnjavilice. Uhvatim sebe da kvocam bez veze, mada se nekad i s vezom zna dogoditi :))) (Trill 21.02.2006. 13:46)

*Mislim, što reći...žene su s Venere,a Muškarci s Marsa...zato su nam valjda i prohtjevi i želje drukčiji...A, ne bi me čudilo da ludi ameri i takve trgovine ne otvore doista!!! : ))) (stereokemija 21.02.2006. 22:20)

*I ja sm to dobila mailom. (vražja posla 22.02.2006. 00:33)

*zahvaljujem na komentaru.meni se inače uvijek dogodi neka pizdarija na tim putovanjima:))))) (sumohrvat 22.02.2006. 03:03)

*@Penellope - tako je...mada se tu možda često kod žena i ne radi samo o nezadovoljstvu, nego ima tu i znatiželje... @Trill - ma ne kvocamo mi bez veze; na kraju se ispostavi da smo IPAK mi uvijek u pravu (bez uvrede muškom spolu) :)))) ...@stereokemija - a nije ni čudo da je i u mailu mjesto događanja New York, a ne, recimo - Zagreb; uvjerila sam se za jednog kratkog boravka tamo da ludi ameri pate od takvih stvari ...@sumohrvat: i zbog tih pizdarija tvoji će postovi uvijek biti vrhunski... :)))) (justawoman 22.02.2006. 11:26)

*Bolje ti je u drugom dućanu šaltati od prvog do drugog kata. Što je sigurno sigurno je. Ostalo radi izvan zgrade.:))))))) (sklblz 22.02.2006. 11:34)

*i ja sam po prirodi znatizeljna, i nekako, koliko god to tesko bilo za priznati uvijek zelim vise.. cini se da bi i ja izasla praznih ruku iz te trgovine! ;) pozdrav (Loch_Ness 22.02.2006. 23:56)



Post je objavljen 20.02.2006. u 21:12 sati.