Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gladiator

Marketing

NEM RE ŠB ULIV ET

MUŠKARCI U KREVETU VOLE UPALJENO SVIJETLO,A ŽENE UGAŠENO
RIJEŠENJE-UPALITE SVIJEĆU (HAHAHA moži i reflektor)
.........
(citiram)
Kad muškarac vidi golu ženu,sav ustrepi i usplamti(hmmm... i još dosta toga)
no ženina reakcija na mušku golotinju je najčešče -SMIJEH(e neko će naj....)
.........
(citiram)
Muškarce uzbuđuje pogled na raskošne ženske obline(a dodir koda ne,mislimmm)
No on sam baš i nema nešto uzbudljivo za pokazat,barem prema ženinom mišljenju(ma boga ti)
...Ona više voli romantiku,nježne riječi i tjelesnim se užicima radije prepušta
zatvorenih očiju.(dobro,dobro to vam se prizna!)
..........
(citiram)
A jedno od mogučih tumačenja je da i muškarac voli sex pod upaljenom lampom
kako bi lakše pogodio ženino ime(kaj to znači da smo po noći gluhonjemi i sl.)
.........

MISLIM OVO JE TAKO ....
PODLO,PRONICAVO,KURPUROZNO,BESMISLENO,AROGANTNO,NADASVE PONIŽAVAJUČE
ZA SVE MUŠKARČIĆE-MUŠKARCE-MUŠKARČINE,DOKAZANO BEZ NEKIH ČVRSTIH DOKAZA,
JEEDNOSTAVNO OBJAVLJEN RAT......
AKO SE CURICE-CURE-DJEVOJKE-ŽENE-BABE NE ODAZOVU NA OBJAŠNJENJE I PISMENU
ISPRIKU,NEZNAM NEBU DOBRO,MORAT ĆU NAPRAVIT NEKU PETICIJU,ILI SASTANAK,JLI JEDNOSTAVNO OSNOVAT KLUB - NNNJIP
NEBU NAS NIKO JEBAL NI PONIZAVAL.PA ONDA DA VIDIMO.
HEHEHEHEHHHHEHEHEHHEHEHE

Image Hosted by ImageShack.us
NADAM SE DA SE NE GOVOI O TAKVIM OBLINAMA.HEHHHE

Image Hosted by ImageShack.us
MISLIM AK JE SVE U OBLINAMA,ONDA DOBRO...........


| 02:05 | Komentiraj (16) | Print this! | #
ovo ti je fenomenalan post... super... umirem od smijeha... ah čuj ima u tom postu malo istine... al to sa svijetlom, da žene više vole mrak... ne znam baš... a ko da je to bitno... svijetlo, mrak... nema veze.... ono da žene zatvore oči kad uživaju, bolje da zatvore(ak zatvori oči onda si na pravom putu), ;)ako im ostanu otvorene jao si ga tebi... romantika... mislim da je toga sve manje, ne samo kod muškaraca i kod žena također... AH isprika...ja ne osjećam potrebu za ispričavanjem... ostavit ćemo to za neki drugi put... :) JUHUUUUU PRVA SAM... TOOOOOO..... p.s. ne znam odkud sam ja matovilka al nek joj bude, promjenila je moj nadimak već 5 puta... (dieselgirl 01.03.2006. 11:31)


pa nisu ti to nadimci!!!! to ja tak svaki put neš novo smislim! čist onak... radi fore, ne. :) eh sad... ove citirancije - muškarac nema šta pokazat? pa mislim... kako koji, ne. :)) ima i nekih što imaju... heheh. dalje- romantika? ma... ok, al mogu živjet i bez toga! nisam ja baš neki tip nježne dušice.. a ovo s lampom hehe... ne znači to da ste gluhonijemi, nego da se desi da nekad trebate mali podsjetnik ko je u krevetu s vama! hihi... (shtrumfeta 01.03.2006. 13:53)


ej gle zasto mislis da te se sramin kao frenda to nije uopce istina zato neznam o cemu pricas ,a sta se ovog posta tice gle nisu ni muskrci sveci kao sta se cine jer su isto trtarosi,ako mu reces da ga volis odma se povuce i pripadne zato ja postujem to ako zene vole izgaseno svitlo kad se sexaju :)) hehehe a romantike vise nema kao sta je bilo :)) bay (anchy 01.03.2006. 15:55)


Pa to sam namjerno napravila i nisam te pozdravila da zamjetis...al mislim da ti znas da meni tvoje misljenje i tvoji komentari puno znace jer te smatram pravim frendom i volim te jako! A ti ako ne zelis vise meni davat komentare ni javljat mi se ok...al vjeruj mi zao mi je jako jer mi fakat falis! Vjeruj mi bar jedno...stalo mi je do tebe i naseg prijateljstva...vjeruj mi volim te jako! Ako zelis javi mi se...ako ne zao ce mi bit... Pusa i ocekujem tvoj odgovor na blogu ili tak nekak na mobu... Cmok! :-) i da...Ana i ja smo samo rjesile neke stvari i to je sve...al ostavit cu sve al bas sve iza nas... (naja16 01.03.2006. 16:46)


opa sony... i ti kažeš da ne vjeruješ u muško-ženska prijateljstva! heh.. (shtrumfeta 01.03.2006. 19:59)


ooooooooooooodma moram komentrat komentare,ovako za Štrumfuziju nek se mala ne izvlači na nadimke,kaj je rekla rekla je,jer svi znamo kakva je i stalno mi se smije i sve,je pa naravno da nemaju svi sve za pokazat zato morate pazljivije tražit i birat kad nemožete gledat kroz odječu,al kad vidiš mi i nemoramo,ak me kuziš.Kod Naje se nikad nezna,malo me voli malo ne ,malo bi malo nebi sad smo si frendovi sad nismo,sad neče više razgovarat sat joj je zao,cijelog me zbuni,a za ove dvije gospodične Anu i Ayv ha mislim da se u mraku događa puno više stvari osim s...a,a što se tiče romantike,ko je reko da je nema možda cure niste doživjele onu pravu,ili neznam onda mi ih je stvarno zao.nemojte tako nije da se bojimo,nego to nije u našem stilu.hehehe (SONY 01.03.2006. 21:32)


Ma naš kak ti ja to gledam, za mene dečko ne mora bit romantična i bla bla bla, neam ja nekog određenog tipa dečka... al ako mene netko ostavi paf... ono bez riječi onda je dečko Boooog.... zato bogovi u napad... hehe...:)) zapravo želim reć, ako dečko ima neš posebno u sebi, onda jebeš ostalo... nemojte danas više o tom pričat, zna štrumfi kaj mi je... a za to djelomično krivim tvoj post... (dieselgirl 01.03.2006. 21:40)


e mala sad si me jako zbunila,a kaj to posebno mora bit,znaći bogovi su svi oni koji su te *okusili*nazovimo to tako bez uvrede,a stalno me mučiš da odgovore tražim kod štumfice.zašto.......?!? (SONY 02.03.2006. 00:59)


ma ne nisam tako mislila... nego o prvom dojmu... ako tip na mene ostavi neki super dojam, takav da ostanem bez riječi ( na to sam mislila da je dečko bog) jer ako se to meni desi, onda svaka mu čast... inače ja skužim da se mogu zajebavat, pa mi nije zanimljivo... a ako te dečko stalno drži na tankom ledu, to je izazov, jer nikad ne znaš što će se desiti... sad nam baš sve objasnila, jer kad bi počela mogla bih ti napisat cijeli post, a uostalom, neću ti baš sve reć.... (dieselgirl 02.03.2006. 10:54)


heheh... joj, panasoniku jedan! pa normalno da se smijem kad si smiješan! dalje.. romantika. doživjela sam ja puno romantičnih stvari, ali to meni ne znači tako puno... svi ti neki znakići da ti je stalo do nekog... jednostavno nisam za to! ja imam svoj pogled na tu 'romantiku', al ona nije ona klasična roza i crvena s ružicama i medekima. jednostavno... malo je drukčija! ... šta ti ne voliš ić na moj blog, a??? (shtrumfeta 02.03.2006. 16:12)


mislim stvarno...a dobro sad ispada da su cure neromantičarke,a diesel je malo škrta na na sugestijama,štrumfolika nek se ne ljuti,jer ču joj ja pokazat crveno roze ruzice i cvjetice ... ( 02.03.2006. 16:43)


gore (sony 02.03.2006. 16:45)


Pa decko moj komentar je za tebe "Mislim da bi ti dobro doslo malo manje filozofiranja u zivotu" Ti ne vidis nista...kad te neki vole ti ih odjebes i kaj onda ocekujes da netko skace oko tebe? Ja znam dobro svoje osjecaje,a volila sam te ko decka,odbio si me(nije ni bed...)a kad sam te volila ko frenda svima si vjerovo osim meni pa eto vidis doslo je do toga da se vise i ne cujemo... a mozda nije problem u meni vec u tebi...zapitaj se?Ja ono jesam skakala ko glupaca oko tebe i sve...fakat puno si mi pomogo...al opet ne mogu ti ja skinut zvjezdu s neba! Btw.ja sad imam decka al ne kuzim u cem je problem?Jle zabranjeno kad mi svi jase po mozgu zbog te veze... Daj malo razmisli jer ja jesam bahata i ko zna kaj i puno puta kazem svasta u zivotu i ti me mozes povrjedit i to radis svako malo jer me pljujes i omalovazavas na fin i pristojan nacin...al ono ako je tebi stalo do prijateljstva kao sto hinis kaj onda "frendice" tako castis... Sorry kaj bus si mislil al to je samo moje misljenje a ja nemam dlaka na jeziku ko i ti tak da se valjda neces ljutit... VoZdRa! (naja16 02.03.2006. 19:52)


....a gle svi malo shvačate filozofiju na krivi način,ja sam ju skuzio u srž,a kako me svi vole Naja je sam dokaz..hehehehe (SONY 02.03.2006. 20:43)


e debos moram ti reč hahaha boljezno.... maknule su trebe anketu s neta hahha a baš smo to pričal hahah pokopale su se neeeeeeee haha rekoh ti niko ne želi znat istinu da je blog jadan sad se trude s nekim forama al nejde im (lux 02.03.2006. 21:27)


uglavnom samo ću se osvrnut na rečenicu da žene opere smijeh kad vide muškarca golog tj. nemaju kaj vidjet....mooolim???tu ja uskačem i kažem kako ne?ja se osobno palim na muške trbuhe i pri tome ne mislim na pločice na trbuhu već onak maju škembicu,,to ti ja volim al kad kažem malu fakat mislim malu!na to sam gotova..a inače i ruke,ramena-nisam gledala ramena dok mi jedna draga osoba nije dala komentar za mog frajera da ima super leđa....uglavnom...to bi bilo to!!!samo ti piši i dalje zato kaj...očito imaš svašta za reć! pozdrav (kvartovska cura 02.03.2006. 23:08)

Post je objavljen 10.03.2006. u 00:15 sati.