Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojdeckojegay

Marketing

kratak osvrt

dakle u subotu smo bili u mochvari na Funky Situation...meni je bilo tako dobro!!! pustali su super mjuzu na za zajebanciju...svi koji niste bili-fakat ŠTETA!
btw ZA NIKU: jel' se sjecas kak smo u subotu pricale o onom kad smo morale otici na jebeni zlarin i kako smo zamrzile taj otok?! naime iste veceri u mocvari mi je uletio neki lik i pitao me dal' mi moze postavit 3 pitanja---dakle prvo je bilojel' znas di je zlarin? (vec je tad bio osuđen na propast)-drugo:jel' znas sta znaci keusjhzrflfćsšpđšstsdv (uglavno neka dalmatinska rijec)-a pazi sad trece:hoces zabrijat sa mnom?...mislim da je ovo jedan od najglupljih uleta u povijesti! ofkors odbila sam ga (bio mi je odvratan i ruzno obucen)...
P.S.moram komentirat Moju Stiklu...naime pjesma je jedna od glupljih (mislim rijeci),ali je zasluzeno pobijedila!Seve se ocito totalno zajebavala na stageu...i ispala je zapravo jedna od pozitivnijih osoba,jer je iza sebe ostavila onaj skandal s pornićem i nastavila zarit i palit! E pa Seve,svaka ti cast!

Post je objavljen 09.03.2006. u 16:16 sati.