Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wjestica19

Marketing

žena...ili steroidi...?


šta čovijek, ili žena, kao npr. ova na slici mora imat u glavi da se ide šopat sa neznamnija kakvim sve ne kemikalijama da bi izgledala ovako?
zar je to lijepo...?
ne znam za druge, ali meni osobno je to jako ružno i ne prirodno za vidjet...
baš je prije par dana bila je neka emisija o steroidima i ljudima koji uzimaju takve droge...
čovjek je rekao da je večer kad je dobio steroide uzemo samo pola kavene žličice te tekućine, jer mu je osoba koja mu je to prodala rekla da će se ujutro probuditi bez grama sala, naravno da je tako i bilo, te je dan nakon toga pa dan nakon toga počeo uzimati sve veće količine, mjera mu je bila dvije šalice za čaj na dan...
i što mu se dogodilo, napuhao se kao balonček, malo mu je falilo da mu svi mišići u tijelu ne prsnu, strefio ga je infarkt, otkazla jetra, a testisi su mu bili veličine kikirikija.... supač, jelda?
ko voli nek izvoli...
ja ću samo kazati da je prirodno najljepše i da su ćevapi zakon
=)

- 15:54 - Komentari (3) - Isprintaj - #
Slazem se svime! Sto je previse je previse! Covjek nije nista postigao u zivota ekipa ga se ili boji ili im je gadan! Impotentan je... Unistio si je zivota! Jos uz to ce ga strefit mozdani ili strcani udar! Pa ti uzimaj steroide! (Pljeskanje u pozadini) Hvala! Hvala! (Korny 23.02.2006. 20:05)

bravo petrić... fakat dobra tema. daj si zabrij mene kak ti uzimam te tzv. tekućine... ha ha... dobar ti je blog... al daj malo nabaci nešto... ovo je dobar početak... fakat si wještica i to teška... vidimo se... pufek *8) (leptirica 23.02.2006. 20:32)

i da ... glavno da je tebi sve postalo jasno.... ha ha (leptirica 23.02.2006. 20:33)



Post je objavljen 09.03.2006. u 16:02 sati.