Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aurum

Marketing

MALI ODMOR

Kao i u svakoj školi, nakon sata nastave, slijedi odmor. Recimo da je ovo bio prvi sat, prva lekcija, onda je ovo mali odmor. Vrijeme je za razgibavanje, treba malo misliti i na druge jednostavne stvari i zabavu i udahnuti zraka prije iduće lekcije.
Ne znam jeste li primijetili da ima jedna «kvaka» u 2. cilju TD – za komparativni studij svih nauka, filozofija, religija i umjetnosti trebalo bi nam barem deset života, ako ne i sto. Vjerujte, mi smo već mnoge živote to radili a da nismo ni znali da se to tako imenuje.

Moj prijatelj Bojko nazvao je ovo što pokušavam organizirati « vodiš dopisnu teozofsku školu preko bloga ». To je upravo dobro pogođen naziv « DOPISNA TEOZOFSKA ŠKOLA ».
Hvala Bojko !

Koje teme ću prezentirati ovdje ? Bit će tu tekstova svjetski poznatih teozofa, onda naših istaknutih teozofa kao što je na primjer Zvonimir, nekoliko životopisa poznatih teozofa, ponešto iz povijesti TD u svijetu i kod nas itd.
No, odmor je. Udrite brigu na veselje do novih tekstova.

- 14:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #
dobro je prijatelju to sto cinis. srdacan pozdrav, boro (bojko 03.03.2006. 17:00)

pokrenite se i posjecujte DOPISNU TEOZOFSKU SKOLU na blogu > http://aurum.blog.hr/ > eto sto kaze moj prijatelj ezoterik i teozof > ------------------ Moj prijatelj Bojko nazvao je ovo što pokušavam organizirati « vodiš dopisnu teozofsku školu preko bloga ». To je upravo dobro pogođen naziv « DOPISNA TEOZOFSKA ŠKOLA ». Hvala Bojko ! ------------------------------ ------- hvala- prijatelju sto se odlucio na taj ljepi potez poducavajuci mlade drevnoj mudrosti: TEOZOFIJI sto u prijevodu bi znacilo "BOZANSKA MUDROST". pozdrav aurumu, boro (bojko 04.03.2006. 11:12)Post je objavljen 01.03.2006. u 11:26 sati.