Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twobitchez

Marketing

...kineski horoskop..zmija..1989..

ej ljudi evo vam mal kineskog horoskopa...oni koji su rođeni 1989...kao ja, njihov znak je ZMIJA..hehhe pa čitajte...

DOBRE STRANE:

Zmija je univerzalni simbol zla, no ne i u kineskom horoskopu. Osobe rođene u znaku Zmije su inteligentne, talentirane, odlučne i izvrsni organizatori. One su ujedno i filozofi i dobri mislioci. Pronicljivost i snalažljivost čine ih vrlo dobrim biznismenima. Uživaju u blagodatima života i vole zgrtati novac. No one su ujedno romantične i šarmantne.


LOŠE STRANE:

Zmije su tajnovite i drže svoje misli za sebe. Imaju dobro pamćenje i mogu dugo pamtiti naneseno zlo, bez da to ikada pokažu, sve dok ne dođe vrijeme za osvetu. Znaju dobro lagati iako to ne čine često. Potrebno im je mnogo sigurnosti. Visoka moralna načela koja imaju vrijede uglavnom za druge osobe. Uporne su, mrze slušati druge i ne podnose neuspjeh.

POSAO:

Zmije su odlični političari, zabavljači, a također im odgovara i posao u prodaji i odnosima s javnošću.


LJUBAV:

Zmije su u duši vrlo zavodljive i kada pronađu osobu koja im odgovara, ne napuštaju je tako lako. Učinit će sve da je osvoje, a kasnije i da je zadrže. Osobe rođene u godini Zmije su duhovite i romantične i ljubomorno čuvaju one koje nose u srcu. Zmije se i pored toga ne vole osjećati zarobljeno. Ponekad, osobe rođene u znaku Zmije imaju jedna pravila za sebe, a druga za partnera. Nastoje zadržati svoju slobodu, ali oštro motre partnera da ne umakne. Možda bi ih trebalo naučiti da se prilagode drugima i da shvate da je i drugim ljudima ponekad potrebna sloboda.

IDEALNI PARTNERI: Pijetao i Vol.


ostali znakovi u kineskom horoskopu:
Štakor, Vol, Tigar, Zec, Zmaj, Zmija, Konj, Ovca, Majmun, Pijetao, Pas, Svinja

Post je objavljen 09.03.2006. u 09:25 sati.