Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sor4ever

Marketing

Prijateljstvo

Evo mene opet, mislim moga filozofiranja, ovo lagano pišem u pola 1h ujutro umoran i sav nikakav ali pun emocija! Danas, tj. Jučer ujutro sam otišao do svoje bivše srednje škole…što se očito pokazao kao krivi potez, jer dragi moji prisjetio sam se toliko događaja koji me jedu, koji mi toliko nedostaju, cijelo to društvo,i naše dogodovštine!! Gledao sam tekmu Bayern-Milan, i popio dvije točene pive, samo da naglasim da nisam pijan, ali trenutno kroz moje misli prolaze mnoge stvari i uspomene!!
Kada se samo sjetim te mutave srednje škole, ne mogu vam opisati koliko mi fali, sve bi dao da se mogu vratiti, ta prijateljstva, te uspomene, ta zajednička smijanja, te zajedničke suze, ta zajednička pijanstva.. :)
Koliko su ti ljudi učinili za mene, koliko su mi pomogli, ovim im se putem donekle zahvaljujem, ne znam kako da im se odužim, kako da im platim, kako da im drugačije kažem da ih VOLIM, da sam im vječito zahvalan što su mi prijatelji i prijateljice, da sam im zahvalan što su ušli u moj život i što su ga napravili posebnim i dragocjenim i što smo podijelili mnoge dragocjene trenutke! Mnogi koji su nešto dijelili u srednjoj sa svojim prijateljima trenutno me razumiju, ali ostali, ne znate što propuštate, a neki će tek kasnije biti svjesni o čemu ja to pričam! Ne žalim ja za svime što mi se dogodilo, jer upoznao sam isto tako dragocjene osobe i prijatelje s kojima tek počinjem nove avanture, ali samo hoću reći koliko mi nedostaju prijatelji s kojima sam praktički odrastao u pravog i poštenog čovjeka, bar se nadam!! Prijatelji su nešto najvrednije na ovom svijetu i treba ih čuvati pod svaku cijenu i ne mijenjati za neku beznačajnu glupost! One najveće gluposti koje sam proživio u srednjoj, za koje nisam ni mislio da će mi ikada u životu značiti, sada mi znače cijelo bogatstvo! Kada vam jednoga dana suze krenu na oči kada se sjetite, ili čujete neke pjesme koja vam je toliko značila u djetinjstvu i sada, kada se sjetite što ste sve na tu pjesmu proživjeli sa prijateljima, koliko ste se grlili i plakali kada god bi čuli tu pjesmu , znate da imate ono nešto, što će vam uvijek dobro doći u životu, a to je srce i uspomene!! Pravi prijatelji se ne nalaze tako često, ali sa zato čuvaju do kraja života u srcu i u uspomenama, na kraju one nam jedino i preostaju, jer čudni su to putovi, nitko ne zna gdje i kada će tko završiti!! Volite svoje prijatelje i čuvajte ih, jer jednog dana ćete ih trebati, barem da se ne osjećate usamljeno, ali pazite s kakvim imate posla jer vas lako mogu izdati i oni za koje mislite da nikada neće!! Maturalac, to putovanje je putovanje puno emocija, toga ćete se sjećati cijeli život, i jednog dana ćete i vi sjediti u mraku i plakati za uspomenama, to vam garantiram, i sjećat čete se kako vam je lijepo bilo, ma koliko tvrdi i bezosjećajni bili!! No život donosi nove lijepe trenutke, nove prijatelje, i treba za njih napraviti mjesta u srcu i voljeti ih i čuvati!! Ovim putem isto zahvaljujem novim prijateljima koji su ušli u moj život, oni znaju koji su to, koji su spremni podnositi ovakvu budalu kao što sam ja i koji će imati nove uspomene i doživljaje koje ćemo podijeliti zajedno sa starim i novim prijateljima, i želim im također reći da ih VOLIM i cijenim, da mi puno znače!! Uživajte!!


Post je objavljen 22.02.2006. u 01:52 sati.