Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Podijeli s 2, množi s 3

Kad sam već blago, ničim izazvan zapoćeo ovu temu, onda ću još malo o njoj, naravno s jako negativnim stavom kao i do sada, nekako mi idu ti negativni stavovi, u svakoj stvari mogu naći negativne konotacije ma koliko stvar pozitivna bila, znam da mi to ne valja, ali mijenjam se, nabolje naravno. Opet ja moram malo o intimnim muško-ženskim odnosima, ni ovaj put neću nadugačko i naširoko, nego samo sažeto! Zašto ljudi lažu o broju partnera koje su imali priliku 'isprobati' kroz svoj život. Zanimljivo je to da muškarci lažu govoreći veći broj, a žene govore manji broj od stvarnog. Zato naslov glasi tako kako glasi, kazu da kad ti žena kaže svoj broj partnera, pravi ćeš dobiti ako taj broj pomnožiš sa tri, a kad ti se muškarac pohvali nekim brojem, onda slobodno pola toga odbaci, tj. podijeli s dva! Ajde, ovo kod žena mi je još donekle jasno, žele skriti svoju 'sramotu' ne žele ispasti ku..e, i žele se pokazati boljima nego zbilja jesu! Ali zato muškarce ne kužim, zašto lažu govoreći veći broj od stvarnog? Kome se oni misle dopasti nekim visokim brojevima? Ne znam kako cure razmišljaju o tome, ali one koje ja znam, kažu da ne vole čuti da im je dečki promijenio već jedan pravi harem, te da ga zna svaka druga cura u gradu. Prema tome, nemaju se razloga hvaliti time pred curama, jer im to očito ne ide u prilog, bilo bi im bolje da, ako baš neće govoriti istinu, da onda bar govore manje brojeve. No, ako se hvale pred svojim kolegama.... e tu pogotovo ne vidim smisla, zar misle da im to diže ugled u društvu??? I na kraju, jedan čistunski zaključak, ako je to način kako se u društvu diže ugled, lijepo pozdravljam takvo društvo, dižem sidro i putujem u mirnije krajeve.

Pozdraw!

# - 20:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #
KOMENTARI
e niti ja stvarno ne vidim nikakvog razloga da se dečki tako hvale, jer mene bi prije privukao onaj koji je imao manji broj partnerica nego onaj koji je prošao pola grada, ne znam zašto, ali što ima veći broj partnerica to je meni manje primamljiv jer sam ja poprilično ljubomorna ako mi je do nekog dečka stalo... ( ali u granicama normale) pozdrav (mala crna _20 28.02.2006. 20:28)
# Netko je očito gledao Sanju :) I onda je nedavno imala ovu temu. Šalim se. Dobra ideja za post, logičan nastavak, i svakako dobro razmišljanje. Ipak mislim da je malo pojednostavljen. Jer ima veza, iako naravno puno manje u kojima cura preuzima inicijativu, a dečko naravno neće. Generalno hvala ili skrivanje nikom ne ide u prilog. Sve se kad tad sazna, a onda može biti loše za vezu, ako se naravno to može zvati vezom, ako u njoj nema povjerenja u partnera (-icu). (SonoVeritas 28.02.2006. 23:39)

Post je objavljen 28.02.2006. u 21:26 sati.