Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Daj mi

vaj post će se odnositi prvenstveno na cure, a onda i na sve ostale. A i među curama, ciljam na one mlađe, one nevine! Zanima me, što se odvija u njihovoj glavi, kad ih dečko traži da mu daju, znate već što. Jer znam da ima djevojaka koje još nisu spremne stupiti u spolni odnos, ali njihovi dečki inzistiraju na tome. Najžalosnije mi je kad čujem da su cure pristale na to, samo da ga ne bi izgubile. Osobno, gadi mi se kad čujem da dečko koji nagovara curu na seks, kao argument govori da ako ona ne pristane, onda to znači da ona njega ne voli, i da ga ne poštuje, da ne razumije njegove potrebe, jer on ih naravno ima kao i svaki muškarac! Mislim da u tom trenutku cure ne trebaju strahovati da ne bi izgubile nekog takvog, nego bi ga trebale ostaviti istog trena, pa nek' si sam zadovolji svoje potrebe koje ga toliko muče. Zašto cure ne razmišljaju malo normalnije, pa zar one ne mogu same sebi utuviti u glavu da ne postoje samo da bi zadovoljavale muškarce, u ovom mom slučaju neotesane mladiće koji će reći bilo što samo da odvedu žensku u krevet! Ima hrpa slučajeva da dečko napada i napada i napada, trudi se oko cure sve dok ona ne pomisli kako on nju toliko puuuunoo voli, te mu popusti, a nakon dva tri dana on prekine! Zašto??? Zato jer mu više niste zanimljive, za njega više niste neosvojive, on mora preći na novi izazov, na nešto na cemu se ponovno može dokazivati, sebi i drustvu oko sebe. To je valjda još na snazi onaj instinkt lovca kod muškarca, a vi ste drage moje samo jedan plijen, koji kada bude pojeden (umjesto 'd' može se staviti i 'b') više nije zanimljiv, a svijet je ionako pun divljači za ulov.!

P.s. čast iznimkama koje potvrđuju pravilo!!!

# - 12:36 - Komentari (9) - Isprintaj - #
KOMENTARI
hehe treba osnovati "Drustvo za zastitu nevinih"... (€uro 27.02.2006. 14:26)
# Malo previše sve predstavljaš crno-bijelim! ne slažem se s tobom u potpunosti... (ivsha 27.02.2006. 20:43)
# ne bi taj ostao dužan...:)) (ivsha 27.02.2006. 21:43)
# A vidim da sve voliš znati:)) a linkat ne znam:( (ivsha 28.02.2006. 08:14)
# Neznam zašto mi zahvaljuješ jer ja ti nisam ostavila nikaka veeeeeeeeeeeeeeliki komentar. Znam da piše link na moj blog no to nisam ja napisala. Mislim da je došlo do neke zabune. (jadranka666 28.02.2006. 09:28)
# ..zanimljivo razmisljanje.. drago mi je da dolazi iz muske glave, cini mi se da si jedan od rijetkih koji to tako gledaju.. lijepo da si se osvrnuo na taj "problem".. sto reci.. slazem se sa svime sto si naveo.. svi su oni divni i krasni dok nas obradjuju u nadi da ce dobiti ono sto zele.. i precesto cure popustaju bas iz straha da ne budu ostavljene.. samo bi se iste te trebale zapitati je li to uistinu ljubav.. jer postavljanje uvjeta i prisiljavanje na nesto nisu bas dobar temelj za buducnost.. (sirenica 28.02.2006. 16:44)
# Fresh, moram ti priznati da se slazem s tobom. No nazalost moram reci i da smatram da su cure same krive sto popustaju takvim deckima. Smatram (kao sto si uostalom i napisao) da bi u slucaju takvog prijedloga ili ti "prijetnje" cura odmah trebala ostaviti svog "dragog", jer ocito nije toliko drag. Cura koja sama popusti pa strada, po mojem sudu sama je za to kriva, ako nije slusala savjete kao sto je ovaj tvoj koji su je na to i upozoravali. (SonoVeritas 28.02.2006. 18:36)
# e vidiš ovdje se slažem s tobom, a samo ne mogu skužiti kako se ja nisam sjetila pisati o tome jer mi je to uvijek bila frustracija... a gle ja sam se uvjerila da me dečko voli, a znaš kako.... imam 20 godina i 3 godine sam s njim u vezi, a spavali smo nakon godinu dana, što znaći da je on mene bio spreman čekati onoliko koliko je meni to trebalo... zato cure ne nasjedajte na muške gluposti... (mala crna _20 28.02.2006. 20:25)
# @sanjar - Ne bi njima bilo krivo, da dečki to rade s namjerom s kojom prikazuju da rade. Decki iskoristavaju prirodu zenskih osoba da to rade samo s osjećajima (govorimo o većini, ne o sponzorušama i kur...), pa im govore kako ih vole, i cijene, i poštuju i onda ih samo ..... Znam da su mi neke bliske prijateljice iznijele takve svoje stavove i osjecale se prevarenima, što u biti i jesu. Znam dobro na sto muski pomisle svakih 8sek (Fresh Prince 01.03.2006. 13:15)

Post je objavljen 27.02.2006. u 21:24 sati.