Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Janica i velićina

Mnogima koji me osobno poznaju je poznato da ne volim sve te sportske gluposti, euforije, divljačka slavlja i druge radnje koje nemaju uporista u zdravom razumu kad neki sportaš postigne nešto. Ljudi skacu, vesele se, glupiraju se, kao da će im to zbilja nešto promijeniti u životu, a ustvari im je samo oduzelo popriličnu svoticu novca, to se odnosi na one koji idu direktno na mjesto odvijanja određenog natjecanja. Ako se sjetim svog roda, muškog dijela svjetske populacije i njihove povezanosti s najnevažnijom sporednom stvari na svijetu, zaista pomislim da im je veća sreca navijati za svoj klub i da im to predstavlja veće zadovoljstvo nego kad... ne znam... dobiju sina ili kćer. Možda pretjerujem, ali zbilja zaluđenost takve vrste zna biti prekomjerna.
No ono što sam htio pisati u današnjem postu je o Janici, za kojom su takodjer svi ludi, a zbog nje i za skijanjem. Ne bi nastala onakva buka oko mise na HRT-u da Janici ne ide ovako dobro, da ne pobjeđuje, gotovo nitko ne bi ni znao za skijanje! Da imamo svjetske prvake u natjecateljskoj disciplini trcanja u vreci s kokoši na glavi, svi bi samo to pratili. Takav smo mi narod, volimo i primjetimo nekog tek kad ostvari rezultate na svjetskoj razini, a dok ih treba pomagati, nema nas nigdje. No, poznat je moj stav da ja ne bih financirao sportase ni prije ni poslije uspjeha, jer smatram da sport nije stvar u koju treba ulagati novac, svatko nek sportira iz vlastitog gušta, a ne da mu se još plaća. Time bi se ujedno izbjegao i doping, jer se nitko ne bi sam trovao da ga tamo negdje ne očekuje koji milijunčić neke novčane jedinice!
Opet ja odoh s teme, sve što sam htio reći, tj. komentirati, je onaj poster Janice Kostelić u prirodnoj velicini. Nakon povrsnog i ne tako pomnog uspoređivanja Janičine visine sa vlastitom, utvrdio sam da je Janica sa skijama visoka negdje oko 1,50m i da je u struku.... a recimo poprilično tanka., a lice nema nijedne rupice koje pravo lice ima, a sumnjam da je bila pod puderima i teškom šminkom u skijaškom odijelu, no možda i griješim, ljudska taština može doseći neslućene razmjere!
Eto, sad znamo da naša velika Janica i nije baš toliko velika :)

# - 22:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #
KOMENTARI
Kada bih pisao sve što želim mogao bi komentar biti duži od posta. Ukratko. Natjecateljski dio ob. Kostelić i njihovi nastupi praćeni su u izravnom prijenosu, snimci i navelikom komentiranju (ponekad i sarkastičnom komentiranju njihovih protivnika). S druge strane ostali natjecatelji ih našeg tima, morali su biti sretni ako su dobili snimku svoga natjecanja, a naravno uglavnom nisu izbjegli puno oštriji komentar. Naravno moramo shvatiti novinare HTVa, ipak je Janica bila bolesna. Ili možda drugi nisu imali sreću da je na TVu bila MISA, pa da se netko i za njih izbori. A što se postera tiče, vjerojatno se netko igrao s Photoshopom :) (Sonoveritas 26.02.2006. 00:23)
# Baš sam htio predložiti promjenu boje akronima, ali vidim da si to i sam napravio. Sada je puno bolje. Ali bilo je puno posla :) (Sonoveritas 26.02.2006. 00:25)
# ja jedino što ti mogu reći da se slažem s tobom oko najsporednije stvari na svijetu....nogometa (mala crna _20 28.02.2006. 20:20)

Post je objavljen 25.02.2006. u 21:22 sati.