Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Tipkovnica

Evo ljudi (i žene) imam jedan zbilja maleeeeecki problem. Vjerojatno sad svašta pomišljate, ali riječ je samo o tipkovnici, najobicnijoj. Kad stigne novo računalo, ili barem nova tipkovnica, ona se lijepo sjaji, blista, nema trunke prljavštine na njoj, uzitak ju je gledati, uopće je ne želim taknuti da je ne bih oskvrnuo. No, s vremenom se i tipkovnica mora uzeti u ruke, tj. staviti pod prste i tipkati, lupati, čekićati po njoj. I nakon nekog vremena tikovnica mijenja svoju boju, polako ali sigurno (iako to nije navedeno pod Features of Keyboard) Ja ovdje pricam o bijelim (bež) tipkovnicama, koje nisu tako dugo bijele. Na početku ja jos uspijevam skinuti pokoju naslaga blata s nje i vratiti joj prvotni sjaj, no kasnije gubim bitku i potpuno se predajem. Pošto ja jedini vodim brigu o njoj, ali nisam jedini koji je koristi, stalno se pitam odakle to sve, odakle ta prljavstina. Posto je drugi korisnici takodjer upotrebljavaju, ali cesto ona nije jedino sto u tom trenutku diraju rukama, nego se bave multitaskingom(hrane se i upravljaju računalom) nagadjam da je mozda u tome problem, ruke masne od kobasice, prljave od čokolade, skliske od kojekakvih krema, ljepljive od soka, bar se nadam da je od soka.... Da li je to uzrok mojim problemima? Kako vi štite svoje drage tipkalice? Nemojte mi samo reci da moram kupiti onaj mali usisavac i svaki put nakon uporabe pazljivo s njim okruziti oko svake tipke na tipkovnici, a onda uzeti neku polir pastu ili nesto slicno za visok sjaj i antistatički učinak, te sprej s mirisom cikle za dugotrajnu svježinu!
Ali situacija jos nije kriticna, kad prestanu stizati postovi, onda je razlog vjerojatno taj sto mi se tipkovnica pretvorila u onu na slici, a ja cu biti toliko znatizeljan da vidim sto ce to izrasti iz nje, pa necu to kidati i baciti, nego cu je redovito okopavati i zaljevati (mozda cak i onim sokom) da sto bolje uspiju plodovi!

# - 18:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #
KOMENTARI
ej!!! evo sam malo svratila do tebe nisam predhodnih dana imala puno vremena zbog posla!!! blog je fantastićan!!!! svaka ćast!!! aj javi se malo preko maila!!! (mala crna _20 24.02.2006. 19:53)
# Ne trebaš usisavač, kupi četkicu za tipkovnicu :) (SonoVeritas 25.02.2006. 01:30)

Post je objavljen 24.02.2006. u 21:18 sati.