Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Prijatelj ili škart???

Neki dan sam naišao na definiciju prijatelja, ali to je očito samo sa ženske strane, mislim, valjda samo za njih vrijedi, to je njihova definicija. Ona ide nekako ovako:

''Prijatelj je osoba muškog spola koja ima 'ono nešto' da nikad neces poželjeti otići u krevet s njim''

Čini mi se da tu ima nešto, jer prijatelj ti je uvijek netko tko je dobar, kome vjeruješ, tko ti je.... ono .......odličan. Pa sad kad je taj netko toliko dobar, krasan i divan, zašto je samo prijatelj??? Sad tu dolazi ona klasična priča, znaš, ne želim upropastiti naše prijateljstvo, previše mi to znači, što ako nam ne bude išlo, pa upropastimo prijateljstvo, bolje da ostane ovako i slične stvari. Mislim da je to nekakva 'prirodna' selekcija, kad nađete dečka koji ima neku manu, samo ga stavite među frendove, drugim riječima u škart. To me podsjeća na jednu epizodu Seksa i grada kad je jedna od njih (ne znam imena, jer ne pratim tu seriju) zbog nemogućnosti ostvarenja seksa s jednim tipom zbog njegove preobdarenosti rekla, 'a eto nista, sad imam jos jednog prijatelja' i tuzno uzdahnula.
Meni osobno se to nije dogodilo, mislim na to da nikad nisam imao prijateljicu za curu (još nisam ni pokušavao), ali sam imao (imam) bivše cure za prijateljice, koje ujedno spadaju u sam vrh mojih prijateljstava (gledajući po kvaliteti), tu nema nikakve opasnosti za nikoga, a prijatelja (prijateljica) nikad dosta.
Znam da je ta definicija točna u 90% slučajeva muško-ženskih prijateljstava, ali ako postoji prijateljstvo u kojem muška osoba ne posjeduje 'ono nešto' iz definicije, predlažem da probate i korak dalje, jer ipak imate više šanse ostvariti sretnu vezu s nekim koga dobro znate, nego s nekim koga ste jučer srele u disku. A i neće vas uvijek mučiti pitanje: što bi bilo da sam probala?
Ovaj post je kratak, ne znam čak ni kako bih ga priveo kraju, samo mogu konstatirati da imam puno prijateljica.
Da li da se smijem ili plačem???

Post je objavljen 23.02.2006. u 21:14 sati.