Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsareborntodie

Marketing

Novi početak...

...nažalost,ovih dana nije radio prokleti blog pa mi se pol postova zbrisalo pa sam odlučila da napravim sve novo,ispočetka...

U subotu se ubio Jambrin tata, pa smo danas išli na sprovod. Naš cijeli razred. Ja nisam mogla da se ne rasplačem. Kad sam išla izrazit saučešće Jambri, samo su mi suze na oči išle. Cura nikad u životu nije bila tako tužna, barem ju ja nisam vidjela takvu. Samo smo svi plakali. I šutili. Fakat mi je bilo grozno. Pogotovo kad sam vidjela koga je ostavio za sobom-tri prekrasne kćeri i ženu. Mrtvog su ga našle Jambrine dvije mlađe sestre. Ma užas. Samo sam htjela da sve prođe i da odem doma.
Kad smo išli sa busom prema Dupcu, cure su se hihotale na kraju busa jer su bili neki likovi iz Jambrinog bivšeg razreda pa su se kakti htjele "sprijateljit" s njima. I tak su se smijale i derale dok ja nisam popizdila (ja sam šutila cijelo vrijeme) i dok se nisam zderala prek cijelog busa da više začepe. Malo je bio muk i tišina a onda opet. Zar te cure nemaju nimalo poštovanja i suosjećanja?? Ma mislim fakat. I to je kao prijateljstvo, je vraga prijateljstvo.
Nakraju nisam otišla doma. Ja i Čaby smo prvo išle do moje bake po stvari za staru, a poslje otišle do mene doma. Nekaj smo švrljale po netu i kompu a onda smo ošle u sobu da joj pokažem neke stvari. Npr. Stari spomenar iz 8. razreda, neke CD-e i onda je ona na krevetu našla jednog medeka... I tak je sve počelo opet isponova... A još mi je bilo dobro kad je počela pjesma on Celine Dion - My heart will go on...
Poslje smo išle do grada jel mi je stara dala 90 kn da si idem kupit kaj oču u onom novom dućanu... I kupila sam si lančić sa slovom R i Čaby sam kupila lančić sa srčekom i kupila sam si sjajilo... I tak sam happy... :)

Uglavnom...
Prije nego kaj smo išle na sprovod ujutro išle smo do škole na veliki odmor. Nismo mogle čekat da vidimo Crnog do četvrtka,nego smo ga morale vidjet baš danas. I onda smo kao rekle da smo išle pričat sa Ines i Vlatkom a nakraju smo samo gledale u njega. :D :D a on nije mogao izdržat ni 10 sec da ne pogleda u nas. :)
Dogovorili smo se ja i Ćondić (Ivan) da idemo sutra navečer na cugu. Doći će sa autom ispred škole po mene. :) Cure mislim da umiru od ljubomore... HAHAHA, zajebavam se... ;)
A eto... Čula sam od Ive i Nikoline da čitaju moj blog pa ih ovim putem pozdravljam... Javite se koji put curke... :) :)

Bilo je još svašta u ovih zadnjih par dana samo kaj se nemogu svega sad sjetit.
Something weird hapened this evening... Marko mi je poslao poruku. Isprva nisam znala jer sam luda pa krivo vidim ili stvarno. Stvarno... I niš, čestitao mi je dan žena i sve super... Nekak se sad bolje osjećam kad smo se čuli... Sad sam fakat happy. :)
POZZZZ Marku... :) :)

Idem,dobila sam mengu i nije mi dobro... :(
Jedino kaj me tješi je da ću sutra vidjet Crnog... :)
Ciao i kiss svima... :)

Post je objavljen 08.03.2006. u 21:08 sati.