Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

08. 03. navečer

U dva ujutro! U dva ujutro probudilo nas je struganje kamenja i pretvaranje stepenica na ulazu u ženske spavaonice. Sirius, James i Peter. Skrenuli su na krive stepenice i probudili pola Griffindorica. Dio cura je izletio s maskama na licu i rasčupanom kosom, a drugi dio nije izletio. Sve su vriskale, a Lily i moja malenkost smo odjurile do dečkiju i pitale ih što se događa. Fulali su stepenice.
"Fulali ste stepenice?!" vrisnula sam.
"Znate li vi što ste uopće učinili?!" pridružila mi se Lily.
"Jedva sam zaspala!" viknula je Maya s nama, još oblivena suzama koje je isplakala prije spavanja.
"To nije bilo uredu!" rekla je Mary, iako ona nije spavala, do sada je razgovarala s Ethanom.
"A gdje ste uopće bili do sada?" smireno ih je upitala Amelija.
"Možda to nisu oni, možda su inferiusi... Buuuu!" počela je Amy.
"Uredu, cure... Oprostite..." počeli su polagano se krećući prema svojim spavaonicama okrenuti prema nama. Kada su pobjegli ostale cure su krenule prema spavaonicama, a ja sam otišla do muške spavaonice. Malo sam pričekala, a kada sam ušla Sirius je baš izlazio iz kupaonice. Mislim, bio je u piđami (crna, kratki rukavi, grb Griffindora pokraj grba Blacka), ali mu je kosa bila mokra i kapi vode su mu kapale preko lica. Pogledao me, osmjehnuo se i krenuo u spavaonicu. Sjela sam do njega i pitala ga gdje je bio.
"Postoji jedna tajna. Žao mi je, ali ti je ne smijem odati. Još je prerano." zagonetno je rekao.
"Zašto?" ponovila sam pitanje postavljeno i Benjaminu.
"Još nismo toliko bliski."
Iako sam došla s namjerom da prespavam kod njega, uvrjeđeno sam otišla. Kada sam se vratila primjetila sam da Maya nije u svome krevetu, a Mary je ostavila poruku da je sa Ethanom u Sobi potreba, da ih ne očekujemo do jutra. Tako je i bilo. Jutros je pola Griffindora markiralo prvi sat, a po doručak su išli kod vilenjaka. Na nastavi smo bile ja, Lily, Amelija i još troje učenika. Tek na Preobrazbu došao je i ostatak Griffindora. Trebali smo jastuk pretvoriti u kamen, ali to nitko osim Lily i Jamesa nije uspio. Štreberi. Kasnije sam razgovarala (pokušala razgovarati) sa Siriusom, ali je rekao nešto kao da nije važno i otišao. Jedino čudno mi je bilo to što danas NISAM VIDJELA BENJAMINA! Ne znam jesam li sretna ili tužna... Kao da me nešto pritišće... Vidjeti ćemo još, ima vremena...

<Imam nekoliko poruka čitateljima.
U obzir za ovaj post dolazile su dvije slike, ja sam stavila ovu jer je na drugoj bila slika Mirande (Mile Kunis) u piđamu, s podočnjacima, baš kako bi to i trebalo izgledati, ali je malo odurno. Klasična scena buđenja, tskve stvari svakodnevno srećemo pred ogledalima.
I druga poruka. Čula sam da će nam vratiti postove, ali nije provjereno. Ja sam suviše ljena za prebacivanje mojih postova, pa ćete se malo patiti, a ukoliko ih ne vrate ja ću ih vratiti...>


Post je objavljen 08.03.2006. u 20:58 sati.