Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

06.11.2005 Moje "rrrrrr"

Tako sam htjela navijati za naše danas na utakmici, ali ja sam sjedila do Emillea i Sevrusa i ispitivala: „ A tkho je ta rrrrružna currrra?“
Oni su se smijali.
Naravno da su me odmah primili pod svoje. Nitko ništa nije posumnjao. Jutros kad su me našli, ja sam odglumila i ispričala im savršenu priču. Svi su povjerovali.
Severus se oduševio mojim poznavanjem crne magije tako da se od jutros ne odvaja od mene. Mami sam poslala pismo u šiframa. Nadam se da će shvatiti, jer ako bi netko pročitao što se zapravo događa, a ja u neprijateljskom gnijezdu, ne bih dobro prošla.
Mordor je ostao kući jer ne želim da mi još oplađa kujice po školi.
Tako sam htjela poljubiti Remusa danas, a on je bio malo ljut kad me vidio da sjedim između ove dvojice.
Ja sam mu pogledom objasnila da se brine i da jedva čekam da budemo opet sami.
Rekla sam Severusu: „Idem se ja malo rrrrugat onoj Larrrrri i Sirrriusu.“ Povjerovao je. On, Emille, Lucius i Narcissa su se pokupili u školu.
Ja sam došla do Lare i siriusa i rekla: „Jesi li ti Larrrrra?“ ona je kimnula. „E pa htjela sam ti rrrreći da si baš bezveze“ Sirius je tada planuo. Ona mu je rekla da otiđe jer će ona to rješit. Naravno da je skužila da sam ja. Rekla sam joj da ću čekat nju u četvrtak u 7 navečer, a Remusa dan kasnije u isto vrijeme.
Moram znati što se događa kod nas!!! Puknut ću.




Post je objavljen 27.02.2006. u 20:11 sati.