Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

18.11.2005 Kad Slytherini napadnu....

Uspjela sam se iskrast iz doma Slytherina da me nitko nije vidio. Vidjela sam Remusa i tako sam se htjale bacit njemu u zagrljaj.... Ali nisam.
Hodala sam po školi u nadi da je Amy sanjala moje vapaje za pomoć i da će se negdje pojaviti.
Taman kad sam u sebi vrištala: „Amy gdje si?“ iza ugla se pojavila ona. U ruci je držala brdo papira i pošto smo se sudarile sve joj je ispalo.
Kad sam se sagnula da joj pomognem, shvatila sam da je to bilo namjerno samo da bi imale izliku da možemo razgovarati.
Dok smo skupljale ja sam joj sve ispričala što sam čula. Rekla je da će pokušat nešto smisliti i da će obavezno reći Lari i Remusu.
Kad smo se ignule, ja sam osjetila da netko stoji iza ugla i prisluškuje naš razgovor.
Sve se dogodilo u trenu. Ja sam skočila u nadi da ulovim onog tko je stajao iza ugla, ali sam ugledala kako trči, netko plave duge kose koja se viorila na vjetru i u Emilleovom kožnom kaputu, u smjeru Slytherinskog doma.
Oprostila sam se s Amy i otrčala za njim.
Našla sam ga kako savinut sjedi na podu kraj kamina i kako plače. Upitala sam ga zašto plače, i on je rekao:
„Žao mi je“.
Tada sam osjetila kako mi je netko uhvatio ruke odstraga, a kako mi je stavljena vreća na glavu, nisam vidjela tko je, ali sam ih po glasovima prepoznala.
Severus je pitao Luciusa što će sad samnom. Odveli su me u neku prostoriju koja je lijepo mirisala, kao one bezjačke trgovine sa indijskim štapićima, i položili me na krevet.
Emille je docupkao za nama i plačnim glasom pitao: „Što će biti s njom?“
Lucius je tada rekao: „Pričekat ćemo naređenje Gospodara tame!“
Maloprije su otišli i ja sam se uspjela odvezati. Doveli su me u neku prostoriju koja je uređena u stilu istoka, s baldahinom nad krevetom.
Morala sam napisati ovo u dnevnik (koji nosam sa sobom otkad sam u domu u strahu da netko ne pročita) jer ako me ubiju da se sazna što se samnom dogodilo (dnevnik je nemoguće uništiti, a jedino Lara osim mene zna lozinku) ako me ubiju.
Čini mi se da čujem korake. Moram prekinuti.
Možda mi je ovo stvarno zadnji zap_______________________________________________________



=>Poruka od Ady: Ja sam se skoro ubila kad sam vidla. Ali sad ću vratit natrag sve postove tak da no bed. Stayte my dobro. U petak tek novi post. =<

Post je objavljen 04.03.2006. u 20:04 sati.