Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nyannteals

Marketing

GlUpA pOrTa



Bigoo.ws All for your blog



st patrick's day images

st patrick's day images



Ma glupa porta,mrzim ju,sad mi je uzaaaas!!!!!!!!
Kao prvo morala sam se probudit rano kao i inaæe,sto mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzim!
I onda se borit protiv vjetra cjelih 15 minuta(od kuæe do skole)!!!!!!!
I bilo je na porti dosaaaaadno,naravno osim onda kada sam si vidjela simpatiju,cjela 2 sata sam bila namrgodjena no onda kad sam vidjela simpu,imala sam osmijeh na licu!
No poslije toga je opet bilo uzasno da znate kaj mi se dogodilo,,smrc smrc!
Ono ja normalno i ja mislim ovo peti sat treba u ovoliko sati zvonit,i ja zvonila,i onda ja to zvonila 10 MINUTA RANIJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Doso mi je jedan profesor,i pitao tko je to ucinio,i ja sam rekla da sam to ja ucinila,i reko mi je da to vise nesmijem radit!
Jedan decko mi je rekao da sam ja prva cura koja je to ucinila,deset minuta ranije zvonila,mnogi decki su me hvalili u porti!
A sad do smijesnog dijela,mislim nije bas smijesan.
Moj razred je imao tad tjelesni,oni su za to vrijeme vijezbaqli tjelesni!!!
I normalno ja zvonila,i to 10 min ranije i normalno da se nisu stigli obuci i sve to,a da onaj drugi razred nije usao tamo,no neki drugi razred je usao a oni se nesu jos ni poceli oblacit,jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadni!!
I zato su me korili,no bas sam isla na stetu svom razredu,zamislite one se svlace,a putem idu muskarci i cure no muskarci uvijek zaviriju u svlacionme i to budu ili 6 ili8 8 razred jaaaadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ima jedna super vijest(za mene),mama ce mi mozda dat za rodjedan 13-ti da si ofarabam kosu u plavo,a ja imam smedju kosu,no tuzno je to sto to moze bit tek u 10-om mjesecu jer sam se tada rodila!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

st patrick's

st patrick's



Post je objavljen 24.02.2006. u 14:11 sati.