Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyofblackness

Marketing

Slabosti

Image Hosted by ImageShack.us
"Nema veće vlasti nego vlasti nad samim sobom i svojim slabostima" rekao je Baltasar Gracian, španjolski pisac 17. stoljeća.
Realno gledajući, prema tome nitko nema vlasti. A i slabosti nas čine ljudima, zar ne?
Misko me malo ponukao da napišem ovaj post kad me nazvao željezna Lady. Meni je prva pala na pamet Margaret Thatcher. Uh, ne hvala:-))
Uglavnom, svi imamo svoje slabosti bez obzira koliko ih često pokazivali. Neke nam smetaju manje, neke više. Nekima dopuštamo da izađu van, a nekima ne. Sve je to individulano.
Zato da netko slučajno ne kaže da neću priznati svoje evo ih nekoliko:
Jutarnja kava i gumeni bomboni. Stalno mi govore da mi je kava loša navika, ali baš me briga. Ako me žele budnu cijeli dan neka ne zanovijetaju. A što se tiče bombona
Klinci. Stavite jadnoga ispred mene i raspekmezit ću se u tren oka.
Tužni filmovi. Ostavite me samu na tri sata s nekim melankoličnim filmom s tužnim krajem i dobit ćete dovoljno suza za nadvodnjavanje cijele Sahare.
Bili kakvi i bilo čiji problemi. Glad u Africi, ropstvo u Nikeovim tvornicama, rasizam, napuštena djeca.... To mi je najslabija točka. Tad se maknite od mene jer kad shvatim da ne mogu pomoći...iskre frcaju.
Moja mama. Toj ženi se ne može reći ne. Kad me pogleda onim svojim očima, naravno da idem oprati suđe ili sl.

Evo, to bi zasad bilo to. Ostalih 99% vam neću reći;-)
A sad ste vi na redu. Nisam valjda jedina u Klubu neliječenih povremenih slabića?
Već zamišljam muškarce: automobili, nogomet, hrana, piće i žene s naglaskom na ovo poslijednje:-)
A kad smo već kod žena danas je njihov dan . Na Međunarodni dan žena vozačice u Rusiji su umjesto kazni za manje prometne prekršaje dobivale cvijeće. Baš me zanima kakvi su kavaliri bili hrvatski policajci...


Post je objavljen 08.03.2006. u 22:56 sati.