Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

MLOHAVA ĆUNA

Heeey! Evo me, napokon mi se kompjuter popravio, pa da konačno napravim novi post! Zbilja je prošlo mnogo vremena od posljednjeg postića! U tom vremenu se mnogo toga dogodilo! Odakle da počmem... dal da pišem o svojoj nesretnoj ljubavi, o "njegovim" porukama...ma ne da mi se! Ajmo dobre vijesti! Naime Apple napreduje sa svojim ----- (ne smijem spominjat ime), Prca svog prebolila, Sexa je na dobrom putu, Nata s Jankom 6 mjeseci i kusur...e to su dobre vijesti! U školi katastrofa, stari bio na informacijama...otpala ekskurzija!
Danas je na nastavi sve prošlo prilično dobro, al sutra je dan grozan, molim se svim svecima da mi pomognu! Razrednica nas napušta, odlazi predavat na faxu. Razmišljali smo o tom što da joj kupimo...pale su neke fora ideje...meni se sviđaju. Naime, ovako: mislili smo se slikati cijeli razred i onda tu sliku uvećat i uokviriz, kupit svi iste majice i dat na njima otisnut SVI SMO MI Ž.R. (naravno na majici bi bilo puno ime i prezime), to je naime njeno ime i onda se na dan kad ona bude odlazila cijeli razred pojavit u tim majicama, i još smo joj mislili kupit, i ju jednu posudicu stavit: burek!!! Šta kažete? Jesu nam dobre ideje? Jedva čekam petak, prva sam smijena, pa odmah poslije u škole u Derby! Nema ništa bolje u obiljeni kavić poslije napornog tjedna! "dragog" nisam vidjela od četvrtka, i nisam sigurna ni dali želim...ma koga ja zavaram, jedva čekam da ga vidim! A jebemti tu ljubav!
Danas cijeli dan pjevušim pjesmu mlohava ćuna, da, znam nije u mom stilu al jebiga...apple me zarazila! Eto ne znam više šta da pišem pa ode...peace... i evo vam za kraj

mlohava ćuna, mlohava ćuna, mlohava ćuna, mlohava ćuna
toliko para i truda, al mlohava ćuna...


Image hosting by TinyPic





Post je objavljen 08.03.2006. u 16:24 sati.