Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Srijeda

Primijetih da je jako jako glupo davat nazive postovima. Koji če mi to k***c? Ako očeš vidjet kakav je post pročitaj ga.

Tea, iz mog razreda, je izbrisala svoj blog. Glupo! Falilo joj je par postova (dobro ajde, samo jedan je ostao) i ona išla brisat blog. Meni su ostala tri, pa sam ih opet vratio. A, dobro.

Danas moram na... kako se zove... a uvijek zaboravim! A, da. Načelništvo. Šta je tu tako teško zapamtit?!? Baš sam sick. Da. Baš. To načelništvo je ful, ful, ful, ful shpiza! Tamo smo ja, Deni (imate ga u linkovima) i još neke ribe. Ali glavno da je Deni tamo. Nema osobe koja se ne smije. Baš je slon! Ma nego šta.

Za one koji nisu znali idem na izviđaće (ili izviđače, šta ja znam). To su sve samo ne izviđači! Dođemo na sastanak, koji imamo jednom tjedno, pročitamo novine, slušamo muzicu i odemo doma. Ful ok. I još idemo na natjecanja na tri dana, besplatno! Ali imamo obaveze nešto radit samo jedan dan pa ostalo... ma zajebancija.Uvijek se ponese cuge ili se tamo kupi, svejedno... pa je ljepo.

Danas sam pisao biologiju. Hvala bogu šta me Balerina (naš razrednik, iz tzk-a) stavio da sjedim s Minićem! Kad ja ne znam, on zna. Ono šta je nemam na šalabahteru (kako komplikovana riječ!) on ima. Baš je ok. Jedino šta nam učitelji uvijek seru da imamo iste greške, na istim pitanjima.

Ajde, people, ja idem jest, pa spavat, kao i obično, pa se vidiamo. Pozdraf!

Pa već 35!!! Weeeeeeeee!


Klokan na grassu! Urokani klokani!

P.S. E, da. Malo sam uredio blog jer očekujem staru da navrati. BOK MAMA!!!

Post je objavljen 08.03.2006. u 13:40 sati.