Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Copy Paste (stvarni datum 24.02.06. još uvijek me jebe, dovoljno je promijeniti datum objave, zakaj to kod mene ne funkcionira?!!)

Mislila sam da za kreiranje web stranice treba biti doktor. Da to ne može svaki idiot. Zujala sam po blogovima uokolo. Svako toliko, kak otvorim neki, tak ga odmah i zatvorim. Ćorava sam. Nisam slijepa, ali mi je naporno čitati sitna slova. Moram se skroz zabiti u monitor. Nije to neki problem, ali meni je uglavnom čik u zubima. Pa mi dim ide u oči, pa je monitor mastan, tastatura puna pepela...

Malo sam kontala i odlučila da moj blog ne bude imao sitna slova. E, sad tu počinje avantura. Downloadati neki skin ne mogu. Sve su to predlošci za ovaj ili onaj blog na netu. Neke xange i sl. Bila sam ljuta sama na sebe jer ću biti osuđena na jedan od default dizajna. A, oni koji imaju velika slova mi se ne sviđaju.

I tak skužim ja na desno "HTML kod predloška", kliknem i gle čuda... Sve je moguće uz čarobnu kombinaciju copy - paste. Uglavnom, ili sam ja doktorirala ili to može svaki idiot (jest da sam se cijeli dan zajebavala s time). Imam slova pristojne veličine. Ne diskriminiraju nikoga. Čak sam prokužila kak da imam više boxeva. Ma i countere sam otkrila. Ponosna sam sama na sebe. Osjećam se kak se vjerojatno osjećao Kolumbo kad je otkrio Ameriku. Dobro možda ne baš tak. Pokušati ću ne zaigrati se i ne natrpati blog sa svim i svačim. Osobno, mrzim kad mi treba vječnost da otvorim neku stranicu. (ja sam još u kamenom dobu na 56k)

Pošto je ovo prvi blog (tehnički gledano drugi - dok sam alterirala stranicu, morala sam ispisati par riječi da vidim na kaj će to ličiti), nešto malo o meni. Imam 25 godina. Za stvarno. Kad to kažem, ne lažem. U stvarnom životu mi se ne može desiti da imam toliko godina. Nedavno sam se zaboravila toliko da sam murjaku kompletno krivi datum rođenja izdiktirala. Ovak i onak sam alergična na njih. Protumačila sam si to kao neku osobnu osvetu usmjerenu prema svim policajcima. (dobro da nisam neš "strašnije" napravila).

Radim dosadan uredsko-administrativno-tajnički-blabla posao.

Single sam po defaultu.

I volim sve što vole i mladi.

O blogu... Ne znam o čemu ću pisati. Vjerojatno će se iživljavati kao i 99% ostatka blogera. A možda ovo bude i moj zadnji post.


Post je objavljen 08.03.2006. u 09:19 sati.