Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing

Eh :)



Znate li što je glupost by Ddadd?

Kad zahladi ja još deset dana hodam u kratkim rukavima, kad zatopli ja sam vam onaj zadnji kreten koji hoda naokolo u zimskoj jakni.
Ova dva proljetna tjedna hodao sam u najtoplijoj jakni koju imam. Pržio bih se na suncu i obećavao samom sebi da ću čim dođem kući promjeniti jaknu. Srećom, zahladilo je pa sad to ne moram učiniti :)

Lako za odjeću, ali ta moja inercija mi stvarno predstavlja problem u stvarnom životu. Na primjer, već nekih šest mjeseci se gombam sa premalo RAMa u radnom kompjutoru. Jezivo je bilo gledati kako je mašina spora, kako se sve otvara satima a gasi se danima, a hard disk bio mi je u pogonu non stop. Bio sam posve svijestan da me to ozbiljno koči, sigurno sam u poslu bio barem 20% neefikasniji no što bih mogao biti. To stanje sam podnosio sve dokle sam mogao, ali, prije neki dan mi je pukao film, uzeo sam jedan komp koji sad neko vrijeme neću koristiti, izvadio sam iz njega ram i dodao ga u svoj radni komp!
Sad cvatem kako sve leti po ekranu i lupam se po glavi - di mi je bila pamet da sam šest mjeseci trpio onaj slow motion!

Ima još...recimo, trebam poslovno otputovati u Graz sljedećeg tjedna.
Znam već mjesecima da ću morati u Graz, ali ne, morao sam si priuštiti žurno vađenje putovnice...

Ima još...recimo, slupali su me s leđa u sudarčićima par puta protekle godine neki tikvani, di me samo nađu, šest malih sudara i jedan veći lančani u proteklih tri godine. Četiri mala sudara samo prošle godine.
Posljedica toga je nakaradni auto sa dva odbojnika za koja bi se svatko zakleo da će otpasti iduće sekunde!
Stigao sam na tehnički, tip me pogledao kroz staklo svog ureda i nije se čak ni udostojio da izađe iz svog sobička, samo mi je mahnuo 'prošeći' :))

A znao sam da tako ne mogu proći tehnički! I ipak sam otišao!

Onda zbrda zdola zovi tko ima dijelove, dijelova nema, čekaj da stignu...tjedan dana sam imao neregistriran auto...

Ima još...zbog ovog sam vam i počeo pisati ovaj post:

Prije tri tjedna sam se razbolio, počelo je kao neka viroza i kojekakvi čudni bolovi. Kako me to iscrpilo, tako sam prije nekoliko dana skužio da je viroza prestala ali da je počela alergija - već deset godina nisam imao tu alergiju ali su me ove sezone viroza i još par sitnih prehlada iscrpili do te mjere da se nisam imao snage boriti protiv alergije!

Trebalo je da vama u prošlom postu napišem da je to zbog centralnog grijanja pa da se sjetim isključiti grijanje!

Ovo je prva noć da sam spavao, pojma nemate kako sam sretan...već tri noći nisam spavao jer bih išao spavati pred jutro, taman kad po cijevima ponovo počne teći grijanje iz toplane. Tada bi nastupio pakao, bezbroj sitnih brzih mrava plazilo bi mi po plućima i gonilo me na strahoviti kašalj. Od spavanja ne bi bilo ništa!

Ja fakat ne razumijem sebe...tri sam se noći grčio od kašlja i danju ko zombi obavljao svoje poslove, umjesto da ustanem, napravim dva koraka i zavrnem ventil od radijatora!


Moj frend muzičar to zove antagonističkom motivacijom...to vam je ono kad krenete raditi nešto dobro za sebe i čim vidite da to daje rezultate tada iz raznoraznih čudnih i logički upitnih razloga odjednom prestanete sa tim! I vratite se na staro i još pritom kukate kako vam ne ide!

Riješite se antagonističke motivacije dragi moji, bacite je u smeće :-D

Barem vi kad već meni to tako teško ide :)


Vaš Ddadd :)



  • e moj lijeni... jesil takav i u krevetu?? (rudarka 24.02.2006. 12:41)

  • Hehehe, ajde, bar si se sjetio ;) Ides nam u Graz ha..? Hmm, ocemo slikice? :D Ajde, ja happy sto si se naspavao :) Antagonisticke motivacije.. Iskreno, nemam pojma dal sam i ja takva :)))) (ZiziMars14 24.02.2006. 12:44)

  • kaj nisi neku žemsku poslo na tehnički? pomaže, provjereno (chewbakkka 24.02.2006. 12:47)

  • ljenost, samo ljenost, patim od iste bolesti... D: (ribac 24.02.2006. 12:47)

  • e moram se pohvaliti i reci da sam odbacila antagonisticku motivaciju... bravo ja... a ti ozdravi sto prije... (dio mene 24.02.2006. 13:11)

  • To bi ja nazval lijenost :)) (dr.luka 24.02.2006. 13:41)

  • @rudarka: u krevetu uglavnom ležim i ne mičem se, barem nekoliko sati dnevno :D @ZiziMars14: oces slikice :) ... slikat cu ti ljude s kojima moram obaviti razgovore :) @chewbakkka: ahoj, pozdrav :) Nisam se sjetio, sjetit ću se drugi put, hvala :))) @ribac: ali...ja puno radim :D @dio mene: Ej, presretan sam zbog (samo)pohvale!! :)))))) @dr.luka: dragi dr. luka, jel to sručna dijagnoza? Kakav je recept? :) (ddadd 24.02.2006. 19:35)

  • a bar si svjestan toga ak niš drugo :)))) (Gea 24.02.2006. 20:47)



    Post je objavljen 24.02.2006. u 11:00 sati.