Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

moja obrada jedne izlizane teme

Image Hosted by ImageShack.us

gdje su nestale prave žene? danas, kad odem van, samo što mi ne dođe da se zbljujem tamo pred svim ljudima, kad vidim one ostatke od nekad normalnih djevojaka. to su danas sise, guzice s nimalo mozga. mene je onda sram što sam žensko. kad ih pogledaš izvana, ostaneš paf! super tijelo, lijepa kosa, jebeno obučena, savršeno nalakirani nokti, hrpa ljudi oko nje... jebote, misliš da si došao na neku manekensku reviju. sve dok ona ne progovori! onda vidiš da si zapravo na planetu majmuna.
najveća želja joj je da upozna dobrog frajera s dobrim novčanikom kojeg će čekat svaki dan kod kuće kao prava dobra ženica. nema nikakvih ambicija niti ciljeva, jednostavno-šuplje!
kad vidi nekog s muškim spolovilom, automatski namješta dijelove koji bi se trebali vidjet tako da može počet svoje zavodničko šepurenje. zamahuje kosom, maže usta, gleda se u ogledalce... tako da bi sama sebi dokazala kako je to sve šta će joj ikad trebat u životu. o moj Bože... to je tako ponižavajuće. ja fakat ne kužim kako one ne vide tu gadnu stranu sebe.... što je zapravo žalosno.
normalno, neki frajeri obožavaju takve male barbike jer ih mogu navlačit i razvlačit kako god se sjete... eh i to onda postane strašno... pa kad ih lik prevari s nekom drugom takvom, lupaju glavom u zid i padaju u komu. i onda se, kao njemu u inat, počinju još više razmahivat...
to je zapravo začarani krug.
najgore je kad takvoj curi nešto kažeš, daš joj neku kritiku jer ti je žao vidjet je takvu, ona se odmah ogradi nekim rozim zidom i počne ti govorit kako si ljubomorna na nju..
i šta da čovjek ona kaže na to?

nemojte sad krivo shvatit, kao -gle ti ovu štrumfetu. sigurno joj je neka takva otela dečka pa ih pljuje. jednostavno pokušavam im otvorit oči, jer na kraju, one budu u kurcu. prije ili kasnije.
cure, dignite se iznad toga! kada uđete u sobu, neka se okreću za vama.. zato što dobro izgledate i zato što to znate, bez glupe potrebe za dokazivanjem. neka vaše najveće oružje bude šarm, a ne dekolte. mozak+izgled= to je sexy

eto, dala si ja oduška! a vi sad komentirajte kako vam drago. pozdrav


Post je objavljen 27.02.2006. u 10:06 sati.