Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

Mr. Brightside


Eo i mene, nebi da sam ikome nedostajala, al mi žao blogića mogića kad mu nitko ništa neće da reče. On onda jadan ne zna što se događa u našim životima, ali vjerujem da mu Stjepan sve kaže pa stoga vjerojatno ni nije u velikom zaostatku. Danas smo moja prijateljica Škemba i ja bile na školskom natjecanju iz povijesti i sad kako razmišljam o tome, baš sam došla do zaključka da zbiljo nismo u redu, stvarno smo se trebnale mao više potrudit, a ne sjetit se veče prije natjecanja da imamo oko 150 stranica materijala, pa nda lagano početi s učenjem. A kako ć okinit, a mislim i htjela bi okinit ali ne baš sad da imam onako (bojim se i reći koliko malo bodova). A nekako mi se čini da mi baš ne ide pisanj eo nekim onako stvarno pravim temama, bolje meni pisat o onome što nema smisla i što je samo nama unverstandenes individues leherlih iliti komiš.
Ali moram spomenit da mi je predprošlu subotu bilo snoma vani. Bluesica i ja si dale oduška i došle smo do zaista super spoznaja. Naime stekle smo novog poznanika, subotara. Naime vidimo se i pričamo samo subtom, za sada to subotom se odnosi na zadnje subote. Ma ništa to zapravo nije važno.Kako su nekilijepi konji na televiziji, i bilo sad na vjestima da su uhitili Mladića.
Ja iskreno nemam bašnekog prevelikog pojma o njemu i općenito o ratu, i sretna sam zbog toga. Ne znam, baš volim biti tako nezrela za takve stvari.Kad ne bih mogla ništa promijeniti, meni je bilo lijepo dok je bio rat, zato što nisam bila ničega svijesna sada sam postala svijesna mnogih stvari uz to vezanih pa mi više nije tako najkulije, ali to je bilo dio moga djetinjstva i meni je tata za rođendan koji sam dočekala u podrumu sa susjedima Stanom, Turdom, Kajom, Antom, Silvijinom bakom, Domagojem, Željkom i teta Ivanom,donio onako komplet za pravljenje svakakvih stvari od plastelina i one velike "Lego" kocke.
Baš su mi lijepe. Ne znam, tako mi je žao što nisam zbog tog ljudskog sranja više bila s tatom. Baš mi sad to fali, ali tako je kako je., naravno da je moglo biti puno gore....
O Bože čega se samo dohvatim. Neću više o tome.
Vratimo se konjima, eno snimaje naku ergelu, neam pojm ačija je. Ja bi baš volila imat konja. A ja se njih onako ojim. A kao sam išla na sate jahanja, ja sam kreten.
E a koga sam noćas samo sanjala, e stavrno ne mogu vjerovat.
I toga sam se danas slučajno sjetila gledajući telkač.
Ma nebi nikad pogodili. Sanjala sam TOMA CRUiSEA mislim da sad stavrno ne zna što da kaže. Općenito sanjam ljude koje jedva da sretnem, koje znam samo iz viđenja ili im čak ne nam ni ime , ali Toma Crusea, kad bi barem samo znala šta ti besmisleni snovi znače.
Uglavnom mislim da smo se vozili u Renaultu 5, on je bio u kožnjaku i zagrlio me i reko da je prekinuo s onom glumicom Holmes. I vozili smo se na trenutak po cesti na Kosirini.
E al kul je bio san, zanimljiv i tako stvaran, ALI ODAKLE SAMO TOM KRUZA!!!!!
Žo mi je što sam tolko dosadna, ali dugo nitko nije pisao, pa neko mora to nadoknadit.
ŽIVILI!!
!!MAKE LOVE NAT VAR!!!
SI JU SUN!!
MA SVE JE TO P_ _ _ _ _ d _ _!!!
bila sam u nedjelju na predstavi, stvarno e bila kul.Bio dobar tenor


Image Hosted by ImageShack.us

budite mi zdravi i pozdravljeni
nosonja



Post je objavljen 21.02.2006. u 07:38 sati.