Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

Three Little Birds

Znate kako se osjećam?
Kao kad usred ljetnih vrućina, dok asfalt isijava pretjeranu toplinu, u ruci držite savršeni voćni sladoled i onda ga okusite onaj prvi put. E to je taj osjećaj, osjećaj savršenog savršenstva.
Pričam kao da sam na nečemu, ali ne. Jednostavno me sve uveseljava, svaka riječ, stvar i pogled. Ne znam zašto je tako, možda zbog toga što sam bila sa svim ljudima s kojima sam željela biti u određenom trenutku, možda zato što mi je jednostavno došlo to vrijeme, možda zbog čokolade koju sam pojela, a možda sam si sve umislila?! Jedino što znam je da mi se sviđa….

Nadalje, kako nakon svakog vikenda dođem do neke spoznaje, zaključka ili mudre misli, to se dogodilo i ovoga puta.
Današnja pametna kaže: Nije se mudro previše zabavljati nekoliko dana za redom. Naime, ja sam toliko pod dojmom ovih dana da se uopće ne mogu koncentrirati na ikakve pre-intelektualne stvari, što u neku ruku nije ni loše, a opet je loše jer se pišu testovi. Ma sve je za ljude…lol

E sada,
Zahvaljujem Stjepanovoj majci koja je otišla na more i ostavila stan na raspolaganju svome potomku koji je to iskoristio na način koji se svima dopada. Stjepane, najbolji si =))
Zahvaljujem prijateljici Nosonji koja me je prosvijetlila serijom papira o pravilima ispovijedanja. Prijateljice, volim te!!
Zahvaljujem ostatku clique (uključujući i momke!) što su bili tako kul.
Zahvaljujem Lisi koja je završila u jarku prekrivena vodom!!!!!! Hvala ti!! Hahahahahaha, to mi je bilo potrebno za čuti. Šteta što je samo kolega Jemro bio ondje…..
I na kraju, zahvaljujem majci koja me je rodila!! Majko, moja prva knjiga bit će posvećena tebi!!!

Kako ovaj besmisleni post zauzima već previše mjesta, vrijeme je da završim.

Budite mi pozdravljeni, ozdravljeni, kul, zaljubljeni, lijepi, pametni, čitajte, obrazujte se i nemojte se zaboraviti iznad svega dobro zabaviti i uživati u svemu tome!

Voli Vas sve Škemba


....come on baby light my fire……pa ram pam…..


post scriptum: hihihihihihi, nismo izgubili nikakve postove!!!! hehehehehehehehehe
post post scriptum: ili možda jesmo?!? ma nooo problems


Post je objavljen 07.03.2006. u 07:33 sati.